guti94
Użytkownik
Bułgaria powyżej 22.5pts w 2. secie @ 1.82
Bułgaria powyżej 22.5pts w 2. secie @ 1.82
Ooo nie wiedziałem że teraz podstawówki i gimnazja tak skutecznie uczą języków obcych...Przeciętny Polski 15 latek z wsi zabitej dechami zna w stopniu bardzo dobrym angielski.
Ty masz za to chęć rozwoju i ambicji, dlatego wpisujesz to wszystko na forum bukmacherskimTak sobie słucham Ramosa na losowaniu i kminię, że te wszystkie gwiazdy - szczególnie hiszpańsko języczne, to zajebiści lenie Żeby nie nauczyć się przez 15 lat grania profesjonalnie w piłkę języka angielskiego, mając takie znajomości, taki hajs, tak często mając okazję rozmawiać w innym języku, mając tylu zagranicznych kolegów i znajomych....Dla mnie to jest dramat Przeciętny Polski 15 latek z wsi zabitej dechami zna w stopniu bardzo dobrym angielski. Messi i Ronaldo to samo, zero chęci rozwoju i ambicji Osobiście dla mnie to jest siara jak ch....
Ronaldo właśnie udziela wywiadu po angielskuTak sobie słucham Ramosa na losowaniu i kminię, że te wszystkie gwiazdy - szczególnie hiszpańsko języczne, to zajebiści lenie Żeby nie nauczyć się przez 15 lat grania profesjonalnie w piłkę języka angielskiego, mając takie znajomości, taki hajs, tak często mając okazję rozmawiać w innym języku, mając tylu zagranicznych kolegów i znajomych....Dla mnie to jest dramat Przeciętny Polski 15 latek z wsi zabitej dechami zna w stopniu bardzo dobrym angielski. Messi i Ronaldo to samo, zero chęci rozwoju i ambicji Osobiście dla mnie to jest siara jak ch....
Dziwne gdyby nie umiał angielskiego, przecież grał przez kilka lat w MU, więc siłą rzeczy musiał się nauczyć chociaż w jakimś minimalnym stopniu. Bez przesady z tym hejtem, że nie potrafią gadać w tak popularnym językuRonaldo właśnie udziela wywiadu po angielsku
Bardzo ładnie się wypowiedział Plusik.Ronaldo właśnie udziela wywiadu po angielsku
Dlaczego Ronaldo miałby się po angielsku nie wypowiedzieć? ???? 6 lat w United grał przecieżBardzo ładnie się wypowiedział Plusik.
serio grasz na live w stsie? ???? Który to już stopień uzależnienie? 9 z 10? ???? że gra się 2.09 które w normalnym netowym buku byłoby po 2.40 i to z podatkiem jeszcze ????
Inaczej będziesz gadał jak smutni Panowie że skarbówki przyjadą do Ciebie po zaległości w poczet podatkuserio grasz na live w stsie? ???? Który to już stopień uzależnienie? 9 z 10? ???? że gra się 2.09 które w normalnym netowym buku byłoby po 2.40 i to z podatkiem jeszcze ????
Ja pier...e nie dziwie się, że żyjemy w takim kraju gdzie rządzą takie pisy, skoro nawet na forum bukmacherskim ludzie grają live w stsie ???? hahahaha ja pier...e hit roku