...Błąd podwójnego odbicia decyduje o tak fajnym secie...Szkoda ????Bułgaria I set @3,30 siata ????
A skąd mam o tym wiedzieć, że będzie na YT? Wracam po pracy i właśnie pytam czy będzie gdzieś Legia, bo widzę że tv się nie dogadało Niektórzy ludzie pracują ???? Dziękuje za informacje.a po co Ci "nielegal", jak ma byc legalnie na youtubie :-|
A skąd mam o tym wiedzieć, że będzie na YT? Wracam po pracy i właśnie pytam czy będzie gdzieś Legia, bo widzę że tv się nie dogadało Niektórzy ludzie pracują ???? Dziękuje za informacje.A skąd mam o tym wiedzieć, że będzie na YT? Wracam po pracy i właśnie pytam czy będzie gdzieś Legia, bo widzę że tv się nie dogadało Niektórzy ludzie pracują ???? Dziękuje za informacje.[/QUOT
pisałem juz o tym kilka postów wcześniej, myślałem, że coś nie zrozumiałeś...
ps. dokładnie, niektórzy pracują :grin: , też wróciłem i zobaczyłem info na 90minut
Nie graj przeciwko Michajłowowi wariacie nigdy jak coś ???? Bo gośc robi na zagrywce i w ataku taką różnice, że nawet reszta tych parów rosyjskich nie będzie wstanie tego zepsuć ????Bułgaria 2 set +4 pkt @1.8
Oj myśle że będzie podobna sytuacja jak w pierwszym secie , Michaiłow sam nie wygra meczu ????Nie graj przeciwko Michajłowowi wariacie nigdy jak coś ???? Bo gośc robi na zagrywce i w ataku taką różnice, że nawet reszta tych parów rosyjskich nie będzie wstanie tego zepsuć ????
pod tym to się muszę podpisać..Nie graj przeciwko Michajłowowi wariacie nigdy jak coś ???? Bo gośc robi na zagrywce i w ataku taką różnice, że nawet reszta tych parów rosyjskich nie będzie wstanie tego zepsuć ????
buahahaha kolego Michajłow wygrywał sam mecze nie z takimi już rywalami jak Bułagaria komiczna ????Oj myśle że będzie podobna sytuacja jak w pierwszym secie , Michaiłow sam nie wygra meczu ????
Jeżeli chodzi o win w 100% się zgodze , tylko ile punktów w setach są zrobić Bułgarzybuahahaha kolego Michajłow wygrywał sam mecze nie z takimi już rywalami jak Bułagaria komiczna ????
Ale mi wystarczy spokojnie obejrzeć mecz z Rosją po 1.38 ogólnie na win # czysta formalość
Takie +4 czy -4 to czysta loteria, zależy czy się Maksimowi będzie chciało urochomić ostro serwis czy nieJeżeli chodzi o win w 100% się zgodze , tylko ile punktów w setach są zrobić Bułgarzy
Ahn @1.30
Loeb @1.45
Voegele @1.50
Harrison @1.60
Bolelli @1.45
AKO @6.56 STS