>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
juras333 802

juras333

Użytkownik
kultura gry Georges ma gigantyczna przewage, nigdy Julki specjalnie nie trawilem ale trzeba jej przyznac, ze w formie jest dobrej, napisz jakie wystawili kursy to napisze czy warto z mojego punktu widzenia, ja bym wystawil Georges na 1.75-1.95, jesli mowimy oczywiscie o Stephens ..
Juz nieistotne. Zreszta pytalem konkretnie o mecz z ukrainka, bo to jak gra goerges i czego sie po niej mozna spodziewac to doskonale dobrze wiem

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
pobieram też Kyrgios @ 2.85, patrząc na Rafę jak się męczył z przebijaczem Ramosem, Kangurek może się pokusić o wygraną, na taki mecz powinien się spiąć i nie odpindalać

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Podawałem już ten typ i nawet tb w 1 secie po 2,5. Myślę że powinno wejsć na luzie, ale zobaczymy jak będzie.
a ja sobie mysle, ze nie warto sie pakowac w over gemowy w pierwszych setach, ile to juz bylo setow do 10, nie zawsze w pierwszym secie siedzi zawodnikom serwis, przy duzej ilosci breakpointow na dobre rozgrzewaja sie w drugim i wtedy sie dopiero zaczyna mlocka na serwis, ale pewnie nie mam racji, wkleje statystyki jutro na potwierdzenie moich slow.

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
a ja sobie mysle, ze nie warto sie pakowac w overy gemowy w pierwszych setach, ile to juz bylo setow do 10, nie zawsze w pierwszym secie siedzi zawodnikom serwis, przy duzej ilosci breakpointow na dobre rozgrzewaja sie w drugim i w tedy sie dopiero zaczyna mlocka na serwis, ale pewnie nie mam racji
Albo masz, albo nie masz, niedługo się dowiemy ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
a ja sobie mysle, ze nie warto sie pakowac w overy gemowy w pierwszych setach, ile to juz bylo setow do 10, nie zawsze w pierwszym secie siedzi zawodnikom serwis, przy duzej ilosci breakpointow na dobre rozgrzewaja sie w drugim i w tedy sie dopiero zaczyna mlocka na serwis, ale pewnie nie mam racji
często jest też tak w meczu z serwismenami że pierwszy kończy się po zaciętym tb a w kolejnym zawodnik który ten set przegrywa daje się łamać i łatwo oddaje set, ale reguły nie ma. Zagrałem tak bo Jared ostatnio gra fajny tenis i serwis siedzi, a John to wiadomo

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
no właśnie się czaje jak gepard na antylopę, siedzę pod biurkiem :cool:
dobrze Ci mowi pod biurkiem antylopy nie zlapiesz
wracajac do tematu serwismanow, Isner ostatnio lubi lamac &quot;leszczy&quot; w pierwszym, Do typu az tak przekonany nie jestem Donaldson to czasami ma serwis na poziomie Bazilaszwiliego.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom