Juz nieistotne. Zreszta pytalem konkretnie o mecz z ukrainka, bo to jak gra goerges i czego sie po niej mozna spodziewac to doskonale dobrze wiemkultura gry Georges ma gigantyczna przewage, nigdy Julki specjalnie nie trawilem ale trzeba jej przyznac, ze w formie jest dobrej, napisz jakie wystawili kursy to napisze czy warto z mojego punktu widzenia, ja bym wystawil Georges na 1.75-1.95, jesli mowimy oczywiscie o Stephens ..
troche slabo z Moore/RaeKato/Hozumi @1.73
Podawałem już ten typ i nawet tb w 1 secie po 2,5. Myślę że powinno wejsć na luzie, ale zobaczymy jak będzie.Warto over 10.5 gema w pierwszym secie Donaldson - Isner?
ale to w koncu wiesz doskonale czy dobrze xD ???? bez obrazy szanuje Twoja wiedze.Juz nieistotne. Zreszta pytalem konkretnie o mecz z ukrainka, bo to jak gra goerges i czego sie po niej mozna spodziewac to doskonale dobrze wiem
a ja sobie mysle, ze nie warto sie pakowac w over gemowy w pierwszych setach, ile to juz bylo setow do 10, nie zawsze w pierwszym secie siedzi zawodnikom serwis, przy duzej ilosci breakpointow na dobre rozgrzewaja sie w drugim i wtedy sie dopiero zaczyna mlocka na serwis, ale pewnie nie mam racji, wkleje statystyki jutro na potwierdzenie moich slow.Podawałem już ten typ i nawet tb w 1 secie po 2,5. Myślę że powinno wejsć na luzie, ale zobaczymy jak będzie.
Albo masz, albo nie masz, niedługo się dowiemy ????a ja sobie mysle, ze nie warto sie pakowac w overy gemowy w pierwszych setach, ile to juz bylo setow do 10, nie zawsze w pierwszym secie siedzi zawodnikom serwis, przy duzej ilosci breakpointow na dobre rozgrzewaja sie w drugim i w tedy sie dopiero zaczyna mlocka na serwis, ale pewnie nie mam racji
często jest też tak w meczu z serwismenami że pierwszy kończy się po zaciętym tb a w kolejnym zawodnik który ten set przegrywa daje się łamać i łatwo oddaje set, ale reguły nie ma. Zagrałem tak bo Jared ostatnio gra fajny tenis i serwis siedzi, a John to wiadomoa ja sobie mysle, ze nie warto sie pakowac w overy gemowy w pierwszych setach, ile to juz bylo setow do 10, nie zawsze w pierwszym secie siedzi zawodnikom serwis, przy duzej ilosci breakpointow na dobre rozgrzewaja sie w drugim i w tedy sie dopiero zaczyna mlocka na serwis, ale pewnie nie mam racji
To lepiej wyjdz, bo jeszcze z 3-4 godziny ????no właśnie się czaje jak gepard na antylopę, siedzę pod biurkiem
dobrze Ci mowi pod biurkiem antylopy nie zlapieszno właśnie się czaje jak gepard na antylopę, siedzę pod biurkiem
no ale mnie tu twierdzą na flashscore że 00:30 więc jak to jest?To lepiej wyjdz, bo jeszcze z 3-4 godziny ????