smarkinfl
Użytkownik
Nigeria 1Q @1.55
Nigeria 1Q @1.55
Stebe - Fritz > Napolitano - Harris i dopiero Paoline - Kovinicno ale mnie tu twierdzą na flashscore że 00:30 więc jak to jest?
Zagrałem jednak, więc:
???? Donaldson - Isner, over 10.5 gema w 1. secie @ 2.00 STS
Jak pisałem ten post to było 1:3, teraz jest 1:4 już i kurs na Julię 4,05. Ja się nadal z tego nie wycofuję.Georges win @ 3.00
Czekałem na ten kurs. Nie rozumiem faworyzowania Stephens. GOerges gra jeden z lepszych turniejów w ostatnich latach. Bez straty seta. Walnęła kilka godzin wcześniej 2:0 Svitolinę.
Stephens ograła wcześniej grającą na jednej nodze Kvitovą i umierającą ze zmęczenia Makarovą ledwo 2:1.
Dla mnie faworytką jest Georges. A zagranie jej po 3,0 to prawdziwa przyjemność.
pisalem kilka postow wczesniej, ze bym wystawil 1.75-1.95 na Niemke. Pisales chyba jednak posta patrzac jedynie na statystyki. Nie walnela Svitoliny, ograla ja po ciezkim meczu, nie umniejszajac tego faktu.Georges win @ 3.00
Czekałem na ten kurs. Nie rozumiem faworyzowania Stephens. GOerges gra jeden z lepszych turniejów w ostatnich latach. Bez straty seta. Walnęła kilka godzin wcześniej 2:0 Svitolinę.
Stephens ograła wcześniej grającą na jednej nodze Kvitovą i umierającą ze zmęczenia Makarovą ledwo 2:1.
Dla mnie faworytką jest Georges. A zagranie jej po 3,0 to prawdziwa przyjemność.
i bezproblemowoIsner - Donaldson over 10,5 w 1 secie @2,1 i TB w 1 secie @2,5 STS
dobrze że zauważyłem hehe ????to jest bez sensu @1.85 na wygraną Valencii a przy 1-0 i wchodzi
Mój błąd
Valencia + Monaco w AKO
Bayern i over 2.5 w meczu @1.55
Monaco @1.30
easyValencia-Las Palmas under 2,5 @ 1.80
delpisalem kilka postow wczesniej, ze bym wystawil 1.75-1.95 na Niemke tyle w temacie.
miala kapke wiecej czasu na wypoczynek, nie myslalem ze dzis beda grac to zmienia troche postac rzeczyFajnie. Szkoda tylko, że Niemka dostaje w klapy 1:5. Mam nadzieję, że sie weźmie za siebie od drugiego seta. Bo ten już poszedł na szmaty.
jak nie ma swiezosci to chuja ugraJulia wygra 2. seta @ 2,95
Najwyżej dzis popłynę. Ale nie wierzę w to, że odda mecz bez jakiejkolwiek walki.