>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Georges win @ 3.00
Czekałem na ten kurs. Nie rozumiem faworyzowania Stephens. GOerges gra jeden z lepszych turniejów w ostatnich latach. Bez straty seta. Walnęła kilka godzin wcześniej 2:0 Svitolinę.
Stephens ograła wcześniej grającą na jednej nodze Kvitovą i umierającą ze zmęczenia Makarovą ledwo 2:1.
Dla mnie faworytką jest Georges. A zagranie jej po 3,0 to prawdziwa przyjemność.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Georges win @ 3.00

Czekałem na ten kurs. Nie rozumiem faworyzowania Stephens. GOerges gra jeden z lepszych turniejów w ostatnich latach. Bez straty seta. Walnęła kilka godzin wcześniej 2:0 Svitolinę.

Stephens ograła wcześniej grającą na jednej nodze Kvitovą i umierającą ze zmęczenia Makarovą ledwo 2:1.

Dla mnie faworytką jest Georges. A zagranie jej po 3,0 to prawdziwa przyjemność.
Jak pisałem ten post to było 1:3, teraz jest 1:4 już i kurs na Julię 4,05. Ja się nadal z tego nie wycofuję.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Georges win @ 3.00
pisalem kilka postow wczesniej, ze bym wystawil 1.75-1.95 na Niemke. Pisales chyba jednak posta patrzac jedynie na statystyki. Nie walnela Svitoliny, ograla ja po ciezkim meczu, nie umniejszajac tego faktu.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Fajnie. Szkoda tylko, że Niemka dostaje w klapy 1:5. Mam nadzieję, że sie weźmie za siebie od drugiego seta. Bo ten już poszedł na szmaty.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Julka trochę rozkojarzona, dyskusja z sędzią niedobrze. Może w tej przerwie ochłonie bo inaczej szybko poleci.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom