juras333
Użytkownik
No ba ???? Dala zarobic, bo na cabrere z nia wystawili @1.40 wiec chyba pijani tam byliprzeszla? hehe
Netkiem tez juz nie wplacisz przeciez. Pozostaje wplacic skrill/netek i wyplata
No ba ???? Dala zarobic, bo na cabrere z nia wystawili @1.40 wiec chyba pijani tam byliprzeszla? hehe
Netkiem tez juz nie wplacisz przeciez. Pozostaje wplacic skrill/netek i wyplata
Szybko i bez bólówMaroko strzeli @1.90
Ja mialem na przeciwniczki i juz mialem zamykac przy 7:5 *3:0 ale oczywiscie w tym zasranym vancouver od wczoraj co chwile poblokowane te kursy..Bektas/Guarachi po 2.75 jak odblokuja kursy
Masakra jakie okazje w końcówce. No ale niestety.Nie wiem skąd te kursy. Oglądam od początku drugiej połowy. Liefering jest lepsze.
Wacker tego nie wygra
Innsbruck - Liefering x2 @ 2,79
Liefering over 0,5 @ 1,85 - to to wg mnie w ogóle promocja.
no i dobrze zrobilesJa mialem na przeciwniczki i juz mialem zamykac przy 7:5 *3:0 ale oczywiscie w tym zasranym vancouver od wczoraj co chwile poblokowane te kursy..
u Niemki potrzebuje jeszcze jednego przelamania i utrzymnia serwisu jest to do zrobienia z AbiManisa-Samsunspor. over [email protected]
Rusek mi dobrze zrobil, ze zamykac nie pozwalalno i dobrze zrobiles
wiem smieje sie, mialem na mysli ze dobrze sie stalo jak sie staloRusek mi dobrze zrobil, ze zamykac nie pozwalal
Leverkusen ponad 1,5 bramki @3,05
No sory, zazwyczaj Twoje typy są bezbłędne, ale patrząc na grę Leverkusen od początku drugiej połowy nigdy nie zdecydował bym się na taki typ i to jeszcze po takim kursie :razz: noł ofensto jest raczej kwestia psychiki, w każdym innym meczu by strzelili, ale z Bayernem mają tak obsrane gacie, że nic im nie wychodzi
Leverkusen żk over 3 @ 2.7 promo
Bayern - 3.5 @ 2.04