arces1992
Użytkownik
Chorwacja U19 -1.5 @1.80 STS
Dwie niespodzianki już były, trzeciej bym się nie spodziewał, ale kto wie. Młodzi to wszystko możliwe
Stawiali się chłopaki, ale brakło zimnej krwi w końcówce
Chorwacja U19 -1.5 @1.80 STS
Dwie niespodzianki już były, trzeciej bym się nie spodziewał, ale kto wie. Młodzi to wszystko możliwe
U mnie jest w pre po 1.32Macie kuznetsova w STS q ofercie?
Ja skubanej nie widzeU mnie jest w pre po 1.32
Ktoś mnie wzywał?
Nie dzwignę tego
Nic z tych rzeczy na szczęście:razz: Ogarneli dwa następne sety elegancko, pod pełna kontrolą...chociaż końcówka tie-breaka niepotrzebnie nerwowa. U buków łachudry dorabiają za pierwsze setyBrouwer/Meeuwsen czyżby pierwsza wtopa faworytów dziś po kursie powyżej 4,5 :]
Lupo/Nicolai też będzie ciekawie :] w końcu musi dziś coś dużego wpaść uderzam w norwegów @ 3,35 Uni. nie będzie takiego dnia w plażówce żeby wszyscy faworyci wygrywali. już pierwszego wyciągneli na mega farcie i czuje że w 3 również będzie na styku tym razem dal norwegówNic z tych rzeczy na szczęście:razz: Ogarneli dwa następne sety elegancko, pod pełna kontrolą...chociaż końcówka tie-breaka niepotrzebnie nerwowa. U buków łachudry dorabiają za pierwsze sety
trzeba polować dalejLupo/Nicolai też będzie ciekawie :] w końcu musi dziś coś dużego wpaść uderzam w norwegów @ 3,35 Uni. nie będzie takiego dnia w plażówce żeby wszyscy faworyci wygrywali. już pierwszego wyciągneli na mega farcie i czuje że w 3 również będzie na styku tym razem dal norwegów