>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
return piśki po drugich serwisach niemki coś masakrycznego. jak teraz nie połamie to następny gem i oddaje swoje podanie. grać jak będzie można. set 2 gem 7 julia @ 2,95 Uni. grać grać. to będzie klasyka kobiecego wta. 5 bp niewykorzystancyh to w następnym wiadomo co się odbędzie :grin:

⛔⛔ nie pykło ale było blisko

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
return piśki po drugich serwisach niemki coś masakrycznego. jak teraz nie połamie to następny gem i oddaje swoje podanie. grać jak będzie można. set 2 gem 7 julia @ 2,95 Uni. grać grać. to będzie klasyka kobiecego wta. 5 bp niewykorzystancyh to w następnym wiadomo co się odbędzie :grin:
miała pusty kort ???? współczuje kolego

F 129

fascio

Użytkownik
WTA miała piłkę na przełamanie to w aut wyrzuciła może teraz Isia się obudzi ciężko coś przewidzieć w tym meczu

xbrajanx 34,5K

xbrajanx

Użytkownik
Kuponik na LM:

Apoel - Slavia 1X @1,50
FCSB strzeli gola @2,20
Hoffenheim - Liverpool 1X @1,58
@5,21 Fortuna

YB z CSKA nie ruszam, bo nie mam pomysłu na ten mecz,

Apoel u siebie powinien dać radę, Slavia wcale nie tak mocna

Hoffenheim u siebie będzie chciał ugrać chociaż remis żeby dać radę na wyjeździe, myślę że są to w stanie zrobić

FCSB z golem czemu nie, Sporting ostatnio w lidze 2 wygrane z ogórkami, FCSB pokazało już z Pilzno że na wyjeździe umieją grać i dali radę awansować mimo że sytuację mieli nie łatwą po 1 meczu

EDIT: Apoel już 1-0 XD

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
gem 9 julia @ 3,15 Uni. teraz to już za dużo będzie jak nie odda piśka :razz:. 2 gemy 8 bp niewykorzystanych. nie ma innej opcji teraz :grin:.

✅✅ odrobiona wcześniejsza klapa. prawdziwa z niej piśka 8 bp niewykorzystanych tylko ona to mogła zrobić.
dzięki piśce i jej wodogłowiu dzisiejszy wieczór na ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +2
kiszki 132

kiszki

Użytkownik
Na godzinę 19:00 proponuje żużel ze Szwecji

Mecz: Vetlanda(-10.5) - Masarna
Typ: 1
Kurs: 1.95 Fortuna

Typ opisałem na szybko w dziale parę godzin temu bo myślałem, że się Fortuna obudzi ale oni chyba świętują cały czas.
Dla porównania w forbet linia -14,5 kurs 1,8. A czysty win w fortunie 1.20 gdzie w sts 1.03 a forbet 1.05.
To wciąż żużel czyli często dyspozycja dnia ale kurs przesadzony moim zdaniem. Goście bez swojego lidera jadą.
Wynik: 54-36 ✅

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
LIVE Palestino vs Colo Colo , Chile 15 min
1X kurs 2,11
Palestino w tym meczu niezle sie prezentuje , Colo Colo jest faworytem ,ale nic nie gra dzis / Plaestino potrzebuje punktow , Colo Colo bez presji

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom