Jakich koronach?Kurde, nie sądziłem że publicznie będę sie żalić, ale kurrr*a fest mi brakuje beta. Musiałem robotę zmienić (końcówka maja), żeby jako tako "żyć", czyli zasuwam po 10-12h żeby mieć wmiarę wypłatę, a z wydarzeń sportowych to teraz moja siostra ma większą wiedze niż ja... Kurde tyle turniejów tenisowych opuszczonych, dopiero parę dni temu zobaczyłem że Ostapienko wygrała Roland Garo, teraz patrze że Rafa jest numero uno to przecieram oczy ze zdumienia. O rozgrywkach w LOLa nie wspomnę, takie zaległości że ja pierd**e. Z końcem sierpnia kończy mi się umowa i trzeba wrócić na właściwe tory ????
a Teraz Berdych win @1,8 ...
Od września gram bez podatku w koronach!
Powodzenia
Kazdemu z nas brakuje przyciacielu, czlowiek teraz musi grac w jakichs wynalazkach i myslec czy mu wyplaca czy nie ;/Kurde, nie sądziłem że publicznie będę sie żalić, ale kurrr*a fest mi brakuje beta. Musiałem robotę zmienić (końcówka maja), żeby jako tako "żyć", czyli zasuwam po 10-12h żeby mieć wmiarę wypłatę, a z wydarzeń sportowych to teraz moja siostra ma większą wiedze niż ja... Kurde tyle turniejów tenisowych opuszczonych, dopiero parę dni temu zobaczyłem że Ostapienko wygrała Roland Garo, teraz patrze że Rafa jest numero uno to przecieram oczy ze zdumienia. O rozgrywkach w LOLa nie wspomnę, takie zaległości że ja pierd**e. Z końcem sierpnia kończy mi się umowa i trzeba wrócić na właściwe tory ????
a Teraz Berdych win @1,8 ...
Od września gram bez podatku w koronach!
Powodzenia
Berdych pierwszy set @1,87 mocniej
czeskichJakich koronach?
dziś gra jak nie on. biega jak szalony i wyciąga takie piłki że aż miło się oglądaCała nadzieja w Dolgo i jego chorej bani :/
na luzie