pinturicchio
Użytkownik
To odnośnie Bułgaria - Portugalia
To odnośnie Bułgaria - Portugalia
86:63.. zly poczatek dnia, bedzie trzeba odrabiacNo to jedziem z poranna sesja. 5Dimes juz operuje chociaz nie w 100%.Under 147.5 w meczu Portugalia vs Bulgaria @ 1.91 w 5Dimes. Mecz za 2 min.
PS. Haida Beatriz win set 6:3..Bogdan nie daje rady...kto posluchal pograc -2.5 lub inme hadi ten na dobrej drodze, ale to wta takze jeszcze kto wie
Unibet nielegal, ale można normalnie grać i wypłacać.
9 rożnych ! Mam nadzieję, że ktoś skorzystał!Ciepły bet!
Powyżej 8,5 rożnych Marsylii @ 2,05! STS!
....Everton @1.82
Burnley under 0.5 @1.75
Totolotek może jakiejś zajebistej oferty live nie ma na wszystkich meczach (ale im głośniejsze zdarzenie tym oferta rośnie typu kartki itd.) Ale takie coś co Ty chcesz na wszystkie mecze mają. W tej chwili Zagłębie gol 2,2 wynosi.
Też to pograłemgram dzisaj na Stephens po 3.30, urzekla mnie mozliwosc sprawdzenia kolorystyki fugi z jej jaskinią, a juz tak na powaznie gram Sloane, bo Wozniacki gra po prostu słabo, nie wiem jak ona sie znalazła na tym etapie ale z taką grą i przebijaniem dwa metry nad siatką to jest zaproszenie dla murzynki na końcowe winnery, gra bardzo zachowawczo, walczy tego jej nie można odmówić ale przy mocnych uderzeniach Sloane z piłek wracajacych prawie jak balony to powinno się dla niej skończyć tragicznie, druga sprawa zauważyłem że Karolajn ostatnio kuleje z kończeniem łatwych piłek, nigdy nie była zawodniczką pokroju S Williams czy Pliskovej ale bez przesady. Tu nie ważne czy Sloane czy Safarova by grały, będą ogromne problemy u Dunki. To tak ode mnie a mecz za 15 minut zgodnie z prognozam.
Nowa Zelandia też gra swoje to co z Libanem :grin:Korea,gra swoje,to co w meczu z Libanem....
Korea,powinna to spokojnie wygrać,a wygląda na to,że nie wygra.Nowa Zelandia też gra swoje to co z Libanem :grin:
1:0Marsylia @ 2,35
Nantes już wykorzystane 3 zmiany! Kontuzje. Marsylia od początku meczu sprawia lepsze wrażenie. A na pewno brak możliwości zmian będzie w drugiej połowie bardzo widoczny w zespole gospodarzy.
Zelandia od pewnego czasu pokazuje się z niezłej strony, osobiscie bym sie nie odwazyl grac na Koreanczykow, Zelandii tez nie pogralem w trakcie bo nie mialem lacznosci z baza, ale miejmy nadzieje, ze sie ogarna i wygraja skosnookie wariaty.
czailem sie za to na over chorwatow ze slowencami ale po fakcie to se mozna pisac.