Witajcie inwestorzy! (a i często sponsorzy^^) Gracie dzis cos w meczu 1/2 Euro kobiet
Holandia vs
Anglia? Ja mam straszne cisnienie na ten mecz, mysle co zagrac, ale jakis wiekszy kursik, zeby jakos pomnożyć stówkę, która mam przeznaczoną na grę dziś. Nie wiem czy uderzać w bramki, czy w rożne. Jeszcze kartki mi chodzą po głowie. Ktoś coś poleca? :grin:
graj na under 2,5 goli jakby ktos strzelil szybszą bramkę , kurs z 2 pewnie będzie !
Dyscyplina:
Piłka nożna - ME kobiet 1/2 finału
Godzina: 20:45
Spotkanie:
Holandia vs
Anglia
Typ: under 2,5 goli ( regulaminowy czas)
Kurs: 1,53
Analiza:
Zapowiada sie ciekawy mecz miedzy Anglią a Holandią . Angielki i Holenderki, moim zdaniem prezentują najlepszy futbol na tych mistrzostwach. Ogladalem ostatni mecz Holenderek z reprezentacją Szwecji . Holenderki wygraly 2-0 .Pierwszą bramkę zdobyly po rzucie wolnym , potem spokojnie graly , nie atakowaly zbytnio tylko czekaly na swoją szansę .( tylko 2 celne strzaly i 2 gole ) Grają bardzo mądrze w obronie ! Stracily w turnieju tylko jedną bramkę ( chyba po bledzie bramkarki , jesli dobrze pamietam).Angielki tak samo - skuteczna gra w defensywie - tylko jedna stracona bramka , w wiekszosci meczow zdobycie pierwszej bramki , a potem czekanie na blad defensywy przeciwniczek ( wyjatek 1 mecz ze Szkocją ) .Ostatnie 5 meczow miedzy nimi tez przemawia za underem bramkowym . Moze sie zdarzyc jakis przypadkowy gol w doliczonym czasie itp( kobiety !) , ale widząc ,ze zanosi sie na ''cos'' mozemy dac kontrę pod koniec , gdy na over 2,5 będą
wysokie kursy . Podsumowując widzę tu under , gdyz grają zespoly dobrze poukladane , ktore wiedzą o co grają , majace bardzo dobre defensywy i nie tracące glowy w waznych momentach , Powodzenia .