>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
⚽ VIDEOTON - BORDEAUX over 1.5 FT @ 1.22
⚽ OSIJEK - PSV awans PSV @ 1.62
⚽ RUZOMBEROK - EVERTON over 1.5 FT @ 1.25
AKO: 2.17 (po odliczeniu podatku) STS 7/10

matimacosz 399

matimacosz

Użytkownik
Nie sądzicie że w meczu osijek - psv over za 2.14 albo bts za 2.1 to duże value. Chyba tutaj nikt by się nie spodziewał nudnego meczu. Gdzie Psv gra sobie biernie nie rzucając się do ataku. A jak siepną brame to i chorwaci u siebie mają duże szanse. Gorący teren.
Ja pobieram już BTS 2.10 (-12%)
Totolotek

juras333 802

juras333

Użytkownik
Do czelka we Wrocławiu nigdy wcześniej nie przeszedł 1 rundy challengera, a teraz 3 runda wimbledonu, półfinał ATP 250. Ładnie, ładnie

drexler 570

drexler

Użytkownik
Lliamin/Krasilnikov jaki powrót do meczu.Tak sobie pomyślałem pod koniec drugiego seta gdy wysoko przegrywali,że jak mają być w przyszłości wybitna parą to powinni wyciągnąć.Kursy już były po 8-9 na live.

drexler 570

drexler

Użytkownik
A grałeś? Xd
Tak, kończyli mi kilka ako.Wydawało mi się,że to pewniak...Nie spojrzałem nawet,że miesiąc temu przegrali z nimi 0-2 i to łatwo do 17 i 13. Ten mecz do końca drugiego seta wyglądal podobnie.Miałem ich grac z Pavankami i Ludwig/Walkenhorst bardzo grubo...zawału bym mógł dostać;)

C 326

carambula88

Użytkownik
Tak, kończyli mi kilka ako.Wydawało mi się,że to pewniak...Nie spojrzałem nawet,że miesiąc temu przegrali z nimi 0-2 i to łatwo do 17 i 13. Ten mecz do końca drugiego seta wyglądal podobnie.Miałem ich grac z Pavankami i Ludwig/Walkenhorst bardzo grubo...zawału bym mógł dostać;)
No ja widziałem ten mecz, to ich zdemolowali więc dzisiaj się tylko przyglądałem i znowu było bardzo blisko ale Liamin się obudził.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom