B
110,2K
byle-na-plus
Użytkownik
Proponuje dzisiaj takie awanse:
Skhendija
Apollon
Midtyjlland
Skhendija
Apollon
Midtyjlland
Okej, to odpuszczam, dzięki!Jak Sock jest w optymalnej formie to może i tak, ale ostatnio gra padakę
A no gram heheRafcio gra w STS hehe, rozbawił mnie chłopak ????
sprzedał jednakOlivio się sprzedał!!!
A nie, odłamał to nic w takim razie.
A grałeś? XdLliamin/Krasilnikov jaki powrót do meczu.Tak sobie pomyślałem pod koniec drugiego seta gdy wysoko przegrywali,że jak mają być w przyszłości wybitna parą to powinni wyciągnąć.Kursy już były po 8-9 na live.
Tak, kończyli mi kilka ako.Wydawało mi się,że to pewniak...Nie spojrzałem nawet,że miesiąc temu przegrali z nimi 0-2 i to łatwo do 17 i 13. Ten mecz do końca drugiego seta wyglądal podobnie.Miałem ich grac z Pavankami i Ludwig/Walkenhorst bardzo grubo...zawału bym mógł dostaćA grałeś? Xd
No ja widziałem ten mecz, to ich zdemolowali więc dzisiaj się tylko przyglądałem i znowu było bardzo blisko ale Liamin się obudził.Tak, kończyli mi kilka ako.Wydawało mi się,że to pewniak...Nie spojrzałem nawet,że miesiąc temu przegrali z nimi 0-2 i to łatwo do 17 i 13. Ten mecz do końca drugiego seta wyglądal podobnie.Miałem ich grac z Pavankami i Ludwig/Walkenhorst bardzo grubo...zawału bym mógł dostać