Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
VIDEOTON - BORDEAUX over 1.5 FT @ 1.22 OSIJEK - PSV awans PSV @ 1.62 RUZOMBEROK - EVERTON over 1.5 FT @ 1.25 AKO: 2.17 (po odliczeniu podatku) STS 7/10
Nie sądzicie że w meczu osijek - psv over za 2.14 albo bts za 2.1 to duże value. Chyba tutaj nikt by się nie spodziewał nudnego meczu. Gdzie Psv gra sobie biernie nie rzucając się do ataku. A jak siepną brame to i chorwaci u siebie mają duże szanse. Gorący teren.
Ja pobieram już BTS 2.10 (-12%)
Totolotek
Lliamin/Krasilnikov jaki powrót do meczu.Tak sobie pomyślałem pod koniec drugiego seta gdy wysoko przegrywali,że jak mają być w przyszłości wybitna parą to powinni wyciągnąć.Kursy już były po 8-9 na live.
Lliamin/Krasilnikov jaki powrót do meczu.Tak sobie pomyślałem pod koniec drugiego seta gdy wysoko przegrywali,że jak mają być w przyszłości wybitna parą to powinni wyciągnąć.Kursy już były po 8-9 na live.
Tak, kończyli mi kilka ako.Wydawało mi się,że to pewniak...Nie spojrzałem nawet,że miesiąc temu przegrali z nimi 0-2 i to łatwo do 17 i 13. Ten mecz do końca drugiego seta wyglądal podobnie.Miałem ich grac z Pavankami i Ludwig/Walkenhorst bardzo grubo...zawału bym mógł dostać
Tak, kończyli mi kilka ako.Wydawało mi się,że to pewniak...Nie spojrzałem nawet,że miesiąc temu przegrali z nimi 0-2 i to łatwo do 17 i 13. Ten mecz do końca drugiego seta wyglądal podobnie.Miałem ich grac z Pavankami i Ludwig/Walkenhorst bardzo grubo...zawału bym mógł dostać