>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
    Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Czyli ten medical dla Foga to byla podpucha dla Jozkow bukmaherowych zeby wiecej wladowali w Belluciego
Możliwe, teraz biega normalnie, serwuje też. Po medicalu widać było że coś mu &quot;dolega&quot;
Edit: Jednak 2-0 Fog było lepszym wyjściem, nie ma co ????

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Możliwe, teraz biega normalnie, serwuje też. Po medicalu widać było że coś mu &quot;dolega&quot;

Edit: Jednak 2-0 Fog było lepszym wyjściem, nie ma co ????
Nie takie cuda widziałem ostatnio w tenisie. W jednym dniu dwa razy z 0:5 zrobiło się 7:5. ????

5567 719

5567

Użytkownik
Witajcie inwestorzy! (a i często sponsorzy^^) Gracie dzis cos w meczu 1/2 Euro kobiet Holandia vs Anglia? Ja mam straszne cisnienie na ten mecz, mysle co zagrac, ale jakis wiekszy kursik, zeby jakos pomnożyć stówkę, która mam przeznaczoną na grę dziś. Nie wiem czy uderzać w bramki, czy w rożne. Jeszcze kartki mi chodzą po głowie. Ktoś coś poleca? :grin:

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Witajcie inwestorzy! (a i często sponsorzy^^) Gracie dzis cos w meczu 1/2 Euro kobiet Holandia vs Anglia? Ja mam straszne cisnienie na ten mecz, mysle co zagrac, ale jakis wiekszy kursik, zeby jakos pomnożyć stówkę, która mam przeznaczoną na grę dziś. Nie wiem czy uderzać w bramki, czy w rożne. Jeszcze kartki mi chodzą po głowie. Ktoś coś poleca? :grin:
graj na under 2,5 goli jakby ktos strzelil szybszą bramkę , kurs z 2 pewnie będzie !

Dyscyplina: Piłka nożna - ME kobiet 1/2 finału
Godzina: 20:45
Spotkanie: Holandia vs Anglia
Typ: under 2,5 goli ( regulaminowy czas)
Kurs: 1,53

Analiza:

Zapowiada sie ciekawy mecz miedzy Anglią a Holandią . Angielki i Holenderki, moim zdaniem prezentują najlepszy futbol na tych mistrzostwach. Ogladalem ostatni mecz Holenderek z reprezentacją Szwecji . Holenderki wygraly 2-0 .Pierwszą bramkę zdobyly po rzucie wolnym , potem spokojnie graly , nie atakowaly zbytnio tylko czekaly na swoją szansę .( tylko 2 celne strzaly i 2 gole ) Grają bardzo mądrze w obronie ! Stracily w turnieju tylko jedną bramkę ( chyba po bledzie bramkarki , jesli dobrze pamietam).Angielki tak samo - skuteczna gra w defensywie - tylko jedna stracona bramka , w wiekszosci meczow zdobycie pierwszej bramki , a potem czekanie na blad defensywy przeciwniczek ( wyjatek 1 mecz ze Szkocją ) .Ostatnie 5 meczow miedzy nimi tez przemawia za underem bramkowym . Moze sie zdarzyc jakis przypadkowy gol w doliczonym czasie itp( kobiety !) , ale widząc ,ze zanosi sie na &#39;&#39;cos&#39;&#39; mozemy dac kontrę pod koniec , gdy na over 2,5 będą wysokie kursy . Podsumowując widzę tu under , gdyz grają zespoly dobrze poukladane , ktore wiedzą o co grają , majace bardzo dobre defensywy i nie tracące glowy w waznych momentach , Powodzenia .

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
ja pierwszy raz w zyciu właczyłem tego Ofnera od 2 seta jak ten gosc tu zaszedł i wygrał z Cuevasem jak ten Olivo go jedzie jak chce ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Ktoś wie czemu taki wysoki kurs na Jacka &quot;Skarpetę&quot; Socka? Przecież Donaldson w porównaniu z nim na hardzie to leszczyk

5567 719

5567

Użytkownik
hm no nie wiem Luke, ja mysle wlasnie, ze sporo underkow ostatnio w tym Euro i w koncu cos moze powpadac, tak wbrew logice wlasnie i tym wszystkim h2h, ktore przemawiaja za underem. Po @1,5 bym nie gral undera, Angielki mocne są, przy dobrych wiatrach moga strzelic ze 2 bramki, a Holenderki to gospodynie, na pewno tanio skóry nie sprzedadzą!
Ogladalem mecz Holandia - Szwecja (2-0 FT), no i tam z 5 bramek powinno byc. Szwedki tam takie sety marnowały, że głowa mała, a i Holandia miala okazje na 3 gola.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom