arces1992
Użytkownik
Dopóki Bellucci będzie ładował po autach to Fog na stojąco to wygraMoże Fog odwali to co samo co Kolba ostatni u siebie? ????
Edit: Lub po siatce :>
Dopóki Bellucci będzie ładował po autach to Fog na stojąco to wygraMoże Fog odwali to co samo co Kolba ostatni u siebie? ????
Możliwe, teraz biega normalnie, serwuje też. Po medicalu widać było że coś mu "dolega"Czyli ten medical dla Foga to byla podpucha dla Jozkow bukmaherowych zeby wiecej wladowali w Belluciego
Nie takie cuda widziałem ostatnio w tenisie. W jednym dniu dwa razy z 0:5 zrobiło się 7:5. ????Możliwe, teraz biega normalnie, serwuje też. Po medicalu widać było że coś mu "dolega"
Edit: Jednak 2-0 Fog było lepszym wyjściem, nie ma co ????
Raczej nie tym razemNie takie cuda widziałem ostatnio w tenisie. W jednym dniu dwa razy z 0:5 zrobiło się 7:5. ????
w wolnym czasie występuje w zoo ???? gdzie uczy małe małpiątka serwisu. Szlachetny gest.Belucci 1x utrzymał swoje podanie, 6x się połamał, czy on jest normalny ?
graj na under 2,5 goli jakby ktos strzelil szybszą bramkę , kurs z 2 pewnie będzie !Witajcie inwestorzy! (a i często sponsorzy^^) Gracie dzis cos w meczu 1/2 Euro kobiet Holandia vs Anglia? Ja mam straszne cisnienie na ten mecz, mysle co zagrac, ale jakis wiekszy kursik, zeby jakos pomnożyć stówkę, która mam przeznaczoną na grę dziś. Nie wiem czy uderzać w bramki, czy w rożne. Jeszcze kartki mi chodzą po głowie. Ktoś coś poleca? :grin:
Jak Sock jest w optymalnej formie to może i tak, ale ostatnio gra padakęKtoś wie czemu taki wysoki kurs na Jacka "Skarpetę" Socka? Przecież Donaldson w porównaniu z nim na hardzie to leszczyk