>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Z darta na wieczór:
Taylor w bardzo dobrej formie i jak nic nadzwyczajnego się nie zdarzy to powinien wziąć tripla (win, najwyższy co i więcej 180) kurs w óni @3,5

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Steaua Bukareszt 1x kurs 2.0, mocno
Wygrać, może nie wygrają, ale przegrać też nie powinni ???? Na 9 ostatnich spotkań h2h wygrali 8.
Dla odważnych wygrana SB po kursie 4,95, ale na tę chwilę nie radzę

Otrzymane punkty reputacji: +5
gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
A spróbuję GKS Tychy over 1,5 gola po 2,07 w Uni. Nowy sezon, trochę się w zespole zmieniło, faktem jest że od dawna mają wyjazdowy bilans żałosny, ale na pewno ambicje są większe niż np. zeszłoroczna długa walka o utrzymanie.

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Falkenberg @ 2,11

Dlaczego?

Falkenberg to spadkowicz z Allsvenskan, początek miał bardzo ciężki, bywało nawet dramatycznie słabo. Ale od pewnego czasu idzie ku lepszemu. Myślę, że ekipa FFF wciąż wierzy w awans i szaleńczo będzie gonić Dalkurd czy Brommę.

Rywal dziś idealny. Varberg ambicje ma dużo mniejsze. Przede wszystkim punktować u siebie (co im wychodzi całkiem nieźle) i pozostać w lidze. Na wyjazdach grają dramatycznie. Dziś może być solidny oklep.

Ja w to wchodzę ze średnią stawką.
✅ 2:1

Otrzymane punkty reputacji: +5
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Brawo Sparta ,o to chodziło wygrać
Jesteśmy mistrzami wygramy ligę ,Tak trzymać Panowie :cool:;):]:jupi:????????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
under 0,5 Termalica - 2,25. Jak zagłębie nie strzeli to Termalica cofnięta cały czas będzie.
Bramka w 90+3 ⛔
Pograłem under 1,5 pre Ural - Ufa po 2.33. jestem szaleńcem?
@Jestem
Druga bramka w 88. ⛔
Rozliczam z opóźnieniem, jak widać trochę pecha, ale dla takiego weterana, jak ja to nic i tylko koniec świata mnie powstrzyma przed underami. Dzisiaj na underkach udało się z 50 --&gt; 1500 w ako 30. Także jest dobrze ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom