airkordan23
Użytkownik
Ten 11 leg wow
I tutaj jeszcze soczyste ako złamał słabo przeanalizowany typ z Iranu.Lekki kuponik z ponad ako 10
Lok. Tashkent - Buxoro - under 3,5 (Uzbekistan) 0:0
Under 2,5:
Termalica - Zagłębie 1:1
Nazran - Chayka 1:0
Villa Dalmine - Flandria 2:0
Under 2 - Gostaresh - Pars (Iran) 1:4
TragediaAle Thomphson z Norriem wała kręcą w finale chelka nie moge..przeciez to są ewidentne jaja wszystkie finały czelkow dzisiaj wygrane dogów . ja nie wierze ze to nie jest ustalane odgórnie z jakies centrali
Narazie Wright ma 6, Taylor 5, a do śledzenia te i inne statystyki są tu:Pany wiecie kto ma ile maxow do tej pory. Widziałem ze lacznie maja 11, ale interesuje mnie konkretnie Wright
Wright ma 6Pany wiecie kto ma ile maxow do tej pory. Widziałem ze lacznie maja 11, ale interesuje mnie konkretnie Wright
Miami Marlins @2.14
1:1Steaua Bukareszt 1x kurs 2.0, mocno
Wygrać, może nie wygrają, ale przegrać też nie powinni ???? Na 9 ostatnich spotkań h2h wygrali 8.
Dla odważnych wygrana SB po kursie 4,95, ale na tę chwilę nie radzę
Taylor win
Wright ma 6
Dokładam mocniej under 10,5 maxów @1,53
trudno co robićZ darta na wieczór:
Taylor w bardzo dobrej formie i jak nic nadzwyczajnego się nie zdarzy to powinien wziąć tripla (win, najwyższy co i więcej 180) kurs w óni @3,5
http://live9.co/live21.htmlziomeczki poratujcie jakimś linkiem do meczu Roma-Juve, najlepiej eleven. przyznaje się jestem lekko na****** i nie chce mi się szukać