gonza
Użytkownik
A spróbuję GKS Tychy over 1,5 gola po 2,07 w Uni. Nowy sezon, trochę się w zespole zmieniło, faktem jest że od dawna mają wyjazdowy bilans żałosny, ale na pewno ambicje są większe niż np. zeszłoroczna długa walka o utrzymanie.

A spróbuję GKS Tychy over 1,5 gola po 2,07 w Uni. Nowy sezon, trochę się w zespole zmieniło, faktem jest że od dawna mają wyjazdowy bilans żałosny, ale na pewno ambicje są większe niż np. zeszłoroczna długa walka o utrzymanie.
dobre ????
Nawet nie wspominaj. Miałem ładne kursy na DW 2-0 połapane na Krajicka - poszedłem zrobić sobie herbatkę i kanapki przy 3 BP... patrzę: 5-6* dla Bangoury. ???? Co za koleżka.krajicek 0/13 bp bangoura 1/1 xD
http://livetv.sx/pl/eventinfo/537681_roma_juventus/#webplayer_alieztv|52890|537681|741964|657|1|pldzięki Rambo, ale jakiś inny mecz tam leci ;d
I znowu sie polamal i to z 40:0 xDDDDDDNawet nie wspominaj. Miałem ładne kursy na DW 2-0 połapane na Krajicka - poszedłem zrobić sobie herbatkę i kanapki przy 3 BP... patrzę: 5-6* dla Bangoury. ???? Co za koleżka.
To ładujemyUSA baby U19 win 2,01. Ładować.