Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
e: oczywiście to było już pod koniec tamtego roku, zanim zaczęli tak ostro kosić ludzi. Teraz podobno jest jeszcze gorzej, bo po zakładzie zmniejszają kurs albo 1.00
Z tego co wiem to raczej jest odwrotnie. Nie wiem, ja raz na zakładzie wygrałem ponad 3k i się nie przyczepili. Może dlatego że rzadko tam jestem czy coś.. Ale teraz się boję przez to co mówisz i w takim razie powoli się będę stamtąd zbierać i za granicę jadę to już chyba pewne xd
Z tego co wiem to raczej jest odwrotnie. Nie wiem, ja raz na zakładzie wygrałem ponad 3k i się nie przyczepili. Może dlatego że rzadko tam jestem czy coś.. Ale teraz się boję przez to co mówisz i w takim razie powoli się będę stamtąd zbierać i za granicę jadę to już chyba pewne xd