qarny
Użytkownik
no i potem szukaj wiatru w polu, bo jak do nich dotrzesz, żeby Ci wypłacili? Nawet nie ma ich czym straszyćHaha koleś jak przywłaszczą Ci 8k to będziesz tak samo gadał.
no i potem szukaj wiatru w polu, bo jak do nich dotrzesz, żeby Ci wypłacili? Nawet nie ma ich czym straszyćHaha koleś jak przywłaszczą Ci 8k to będziesz tak samo gadał.
True story. Ja "na szczęście" nie włożyłem prawie nic od siebie, więc te 8 tys. to z wygranej, która miała iść w partiach od razu do wypłaty no ale zabrali sobie na dobre.Dokładnie. U ruskich to można grać za stawki rzędu 100-200 zł i jak się wygra kupon to od razu wypłacać, żeby nic tam nie leżało
Po co ta agresja? Kto tu jest gimbaza :grin:Mama da rachunek do weryfikacji to wypłacisz
W jaki sposób zabrali?True story. Ja "na szczęście" nie włożyłem prawie nic od siebie, więc te 8 tys. to z wygranej, która miała iść w partiach od razu do wypłaty no ale zabrali sobie na dobre.
ładnie poszła z 2:0 na 2:6 ????Yafan Wang +1,5 seta @2.48
Wiedziałem, że weszło więc chciałem się zalogować i wypłacić ale niestety. Konto zablokowane, pytania w stylu jaki sport lubię, jaki obstawiam, bla bla. Dodatkowo wysyłka dokumentów do Rosji na fikcyjny adres. Sprawa jest wielokrotnie powielana na zagranicznych forach. Na konto wejść się nie da, a ruskie security wysyła szablonowe maile. Dałem sobie spokój, ludzie zza granicy wysyłali listy z trackingiem, załączali śledzenie i nic tam nie dochodziło nawet.W jaki sposób zabrali?
Tylko Delbonisa pograłem to juz przełamanyDelbonis czy Mayer? Mayer czy Delbonis?
????
witaj w klubie. też mam go pogranegoTylko Delbonisa pograłem to juz przełamany
bramek aż nadto :grin:Cytat:
<table cellspacing="0" cellpadding="6" border="0" width="100%"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał gaara88 ->
Souths United over 1,5 bramki @1,97
i lekko ich z X @5
Uni
</td> </tr> </tbody></table>
ja spróbuję over 3,5 do HT @3,6