qarny
Użytkownik
Delbonis też nie był faworytem w meczu z Ferrerem czy Chaczanowem ????Mayer wygrał 3 mecze tutaj pod rząd jako spory dog a widzę, że ludzie nadal grają na jego przeciwników. Złapal formę gość
Delbonis też nie był faworytem w meczu z Ferrerem czy Chaczanowem ????Mayer wygrał 3 mecze tutaj pod rząd jako spory dog a widzę, że ludzie nadal grają na jego przeciwników. Złapal formę gość
Gamba - Cerezo over 0,5 do przerwy @ 2,30
Próbuję. Mega otwarty mecz. Sporo okazji z obu stron. Myślę, że zaczną strzelać niedługo
Z tego co wiem to raczej jest odwrotnie. Nie wiem, ja raz na zakładzie wygrałem ponad 3k i się nie przyczepili. Może dlatego że rzadko tam jestem czy coś.. Ale teraz się boję przez to co mówisz i w takim razie powoli się będę stamtąd zbierać i za granicę jadę to już chyba pewne xde: oczywiście to było już pod koniec tamtego roku, zanim zaczęli tak ostro kosić ludzi. Teraz podobno jest jeszcze gorzej, bo po zakładzie zmniejszają kurs albo 1.00
Zamiast sadzic ogolny over to wybralem najgorzej jak sie dalo:dbramek aż nadto :grin:
Najlepiej jak bd od razu czyścił konto dla bezpieczeństwa.Z tego co wiem to raczej jest odwrotnie. Nie wiem, ja raz na zakładzie wygrałem ponad 3k i się nie przyczepili. Może dlatego że rzadko tam jestem czy coś.. Ale teraz się boję przez to co mówisz i w takim razie powoli się będę stamtąd zbierać i za granicę jadę to już chyba pewne xd
ale zeby 6:0Janowicz to chyba dostal info ze i tak zagra w glownej drabince i ma wywalone :/
Moze sie ogarnieale zeby 6:0
Janowicz nie wejdzie do turnieju jak przegra ten mecz, bo to pierwsza runda kwalifikacji.Janowicz to chyba dostal info ze i tak zagra w glownej drabince i ma wywalone :/
Nasza wina tj grajacych na niego zapomnialem ze on tydzien temu zachlal morde na weselu i poprawinach o Radwanskiej to dziwne zeby byl w formie ????Janowicz nie wejdzie do turnieju jak przegra ten mecz, bo to pierwsza runda kwalifikacji.
DeszczGarcia - Siniakova wie ktos czemu przerwane ?
Może tutaj znajdziesz:Czy może ktoś podać streama do mistrzostw swiata w plazowce? z góry dziękuje!