>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Ja gram over 14,5 lega @ 1,80

MVG - Bunting.

Co drugiego swojego lega jest w stanie wygrać.
⛔

Nie ma to jak dać zabawkę, zabrać zabawkę, znowu ją dać - by po chwili zabrać.

Zabrakło lega. I to zakończenie MVG ze 160...

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
⛔

Nie ma to jak dać zabawkę, zabrać zabawkę, znowu ją dać - by po chwili zabrać.

Zabrakło lega. I to zakończenie MVG ze 160...
Dokładnie takie miałem wrażenie oglądając. Nic nie grałem, ale widziałem właśnie typ na over 14,5 w typach, okazuje się, że Twój, i tak sobie pomyślałem, jak nie dał rady zakończyć na 10:3 MVG. że fajnie jeszcze może się uratuje ten over, a tu taki klops i to zakończenie faktycznie z klasą godną mistrza, tylko jeden leg za wcześnie ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
No faktycznie, jeśli Mighty nie wykręciłby tego checkouta 160 to pewnie Bunting by tego lega miał. Ale to jest właśnie Mike, wcześniej kilka lotek na d4 przestrzelonych, a jak trzeba to klasa.

Najwyższy checkout poniżej 128,5 @1,80
z darta

juras333 802

juras333

Użytkownik
BB&amp;T Atlanta Open‏K @BBTatlantaopen 1 min.1 minutę temu
The rain has stopped and the court is almost ready for play! #BBTAO

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
I pograłeś jednak ten over 120,5 checkout? ???? ładnie by wszedł
No właśnie miałem pisać, że jakby tak się skończył mecz, to by było idealnie, bo Twój under 128,5 też by siadł :jezora: Ale niestety nie pograłem, bo mecz się zaczął 22:50, zakłady były ciągle w lvbet dostępne, ale bałem się, że jak zagram po jednym legu, to jak wygram, będzie zwrot, bo zagrane 22:54 = po rozpoczęciu, a jak przegram, to trudno i zwrotu nawet nie będzie ???? A szkoda, że akurat w lvbet nie ma live darta z tego turnieju przynajmniej, bo nie wiem, jak było z innymi turniejami ;)

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
No właśnie miałem pisać, że jakby tak się skończył mecz, to by było idealnie, bo Twój under 128,5 też by siadł :jezora: Ale niestety nie pograłem, bo mecz się zaczął 22:50, zakłady były ciągle w lvbet dostępne, ale bałem się, że jak zagram po jednym legu, to jak wygram, będzie zwrot, bo zagrane 22:54 = po rozpoczęciu, a jak przegram, to trudno i zwrotu nawet nie będzie ???? A szkoda, że akurat w lvbet nie ma live darta z tego turnieju przynajmniej, bo nie wiem, jak było z innymi turniejami ;)
Hehe, to szkoda bo faktycznie ten checkout wszedł. Mam nadzieję, że 128,5 nie zrobią, choć White był blisko.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Ale ten White jest słaby, tamten się zagotował trochę, rzucał słabiej, to w końcówce skuteczność na dablach White&#39;a to jakiś żart ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom