quick.
Znawca Tenis
Z początku Chung może mieć problemy, może kurs podskoczy i wtedy na niegoWarto grac coś w stronę Paul Tommy? Chung ostatni mecz na twardej w marcu tego roku.
Z początku Chung może mieć problemy, może kurs podskoczy i wtedy na niegoWarto grac coś w stronę Paul Tommy? Chung ostatni mecz na twardej w marcu tego roku.
No szkoda, bo akurat najwyższy checkout 125, czyli idealnie między moim o120,5, a Twoim u128,5 ???? Swoją drogą w którym bukmacherze taką linię wystawili?Hehe, to szkoda bo faktycznie ten checkout wszedł. Mam nadzieję, że 128,5 nie zrobią, choć White był blisko.
Łatwy Za łatwy bym nawet powiedział, nie spodziewałem się takich batów :jezora:Lacko - Fabbiano
Typ: Lacko wygra pierwszego seta
Kurs: 1,9 w lvbet
1xbet, do darta chyba najlepszy bukmacher, choć lvbet też ma fajną ofertę.No szkoda, bo akurat najwyższy checkout 125, czyli idealnie między moim o120,5, a Twoim u128,5 ???? Swoją drogą w którym bukmacherze taką linię wystawili?
Łatwy Za łatwy bym nawet powiedział, nie spodziewałem się takich batów :jezora:
Rachu ciachu i po krzykuMillman / Ratiwatana @1.82
Lacko -6,5 @ 1,95
No i zgodnie z planem, brawo Lacko ????under 8,5g @ 2,25
Spróbuję
Trzeba poczekać, może ujowo zacznie i będzie dobry ????Strasznie gówniany kurs na 2-0 Chunga a chciałem zagrać.
Kusi, ale tamci dobrze grają ????Saville/Chaplin @3.19