Nie ma opcji żeby to siadło. Ustaweczka chyba poleciała.W temacie drugiej kolejki o tym pisałem, ale jednak mimo wszystko ten over 4,5 ŻK zagrałem, obym nie żałował
Co Ty gafasz? Juz sa 2, a wiadomo, ze najwiecej kartek jest w koncowkach. Kartek bedzie masa, a goli max 1Nie ma opcji żeby to siadło. Ustaweczka chyba poleciała.
Ja zagrałem na czerwoną.
Riera.Bramka do przerwy Zagłębie v Śląsk @1,76
Ja mam pograme juz dawna under 1.5 i under 1. Tylko karny lub jakis farfocel mi zepsuje zaklad. W tych druzynach nie ma kto kreowac akcji i nie ma kto strzelacjak tam Slask vs Zaglebie ? na under 1,5 ?
????czyli zmina planow teraz będę gral progresja Jakobstads Kajha Finlandzka under 2,5 tez powinien usiasc na razie w strzałach jest 5:0 i tylko jeden celny no t under trafilm już jest 4:0????
latwa kasaEkstraklapa under 1.5 @ 2.7 Bedzie kolejna kopanina level hard
ZWROT ale szkoda ????Dorzucam under 1 @ 4.5 jak nie bedzie karnego lub przypadkowego rykoszetu to mysle ze na luzie, nasza liga jest zalosna
weszlo na 3 poziomie wiec plusik jest i na dodatek under 0,5 na gości tez wszedlczyli zmina planow teraz będę gral progresja Jakobstads Kajha Finlandzka under 2,5 tez powinien usiasc na razie w strzałach jest 5:0 i tylko jeden celny no t under trafilm już jest 4:0????