>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Nie słyszałem bardziej absurdalnego tłumaczenia,
identyczny zakład inaczej rozliczają jako przedmeczowy i inaczej jako live ???? ???? ????

R 125

roger12

Użytkownik
Magiera to jest jednak idiota wystawiając taki skład czym on chce Kopczyńskim nawet na rozsypaną Koronę. Kopczyński powinien co najwyżej imbecyl zamiatać schody

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
zagrane kartki w meczu Lechia-Cracovia , powyżej 5,5

było 6 kartek (1 poza boiskiem) , tłumacze im, żę w wynikach na stronie mają rozliczone jako 6 a ja mam minus i teraz uwaga HIT!!!!! ich tłumaczenia!!!

KTo zagrał kartki powyżej 5,5 przed meczem to roliczają na plus a kto zagrał 5,5 na live to dają minus ???? ???? ????

tłumacze, że wczoraj w meczu Wisły też było jedna poza boiskiem i ją liczą, ALE to było wczoraj ????
jaki buk

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
zastanawiałem się czy rzucić jakieś drobniaczki na Algierię w ręczną. ktoś w typach dnia ciekawie opisał fakt, że mają wsparcie sędziów, strasznie pokręcone ruchy kursów na ten mecz
Rano: Algieria @ 6.5 handi + 4.5
Popołudniu : Algieria @ 7.4 handi + 6
Teraz: Algieria @ 9 handi + 5.5??
Ktoś to rusza?

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
napisz, ze zrobisz im reklame w tvnie, nie popusc im
najlepsze, że pytam się: gdzie w regulaminie jest taki zapis, że inaczej liczone przed i na live
to mówi mi, że mam sobie poszukać a ja, że patrzyłem i nie ma ????
to może pan napisać reklamację listowną...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
zastanawiałem się czy rzucić jakieś drobniaczki na Algierię w ręczną. ktoś w typach dnia ciekawie opisał fakt, że mają wsparcie sędziów, strasznie pokręcone ruchy kursów na ten mecz

Rano: Algieria @ 6.5 handi + 4.5
Popołudniu : Algieria @ 7.4 handi + 6
Teraz: Algieria @ 9 handi + 5.5??

Ktoś to rusza?
@ 7.4 wieksze handi niz @ 9 ???? ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom