jaki bukzagrane kartki w meczu Lechia-Cracovia , powyżej 5,5
było 6 kartek (1 poza boiskiem) , tłumacze im, żę w wynikach na stronie mają rozliczone jako 6 a ja mam minus i teraz uwaga HIT!!!!! ich tłumaczenia!!!
KTo zagrał kartki powyżej 5,5 przed meczem to roliczają na plus a kto zagrał 5,5 na live to dają minus ???? ???? ????
tłumacze, że wczoraj w meczu Wisły też było jedna poza boiskiem i ją liczą, ALE to było wczoraj ????
stsjaki buk
W koncu , 9/10 ostatnich pistolek, moze dzięki temu Polacy jeszcze powalczą9/9, Immortals runda 16 @2.0 óni
Na mecz Wade v Webster z darta, 180 w pierwszym legu - NIE @1,40 i Wade najwyższy checkout - poniżej 112,5 @1,83
Legia wygra 1 połowę 1,8
@ 7.4 wieksze handi niz @ 9 ???? ???? ????zastanawiałem się czy rzucić jakieś drobniaczki na Algierię w ręczną. ktoś w typach dnia ciekawie opisał fakt, że mają wsparcie sędziów, strasznie pokręcone ruchy kursów na ten mecz
Rano: Algieria @ 6.5 handi + 4.5
Popołudniu : Algieria @ 7.4 handi + 6
Teraz: Algieria @ 9 handi + 5.5??
Ktoś to rusza?
no właśnie, a teraz handi spadło do + 5 a wygrana wciąż za 9???@ 7.4 wieksze handi niz @ 9 ???? ???? ????
nie mam pojecia, ale tutaj pelno expertow to zachwile ktos sie wypowie i Ci wyjasnino właśnie, a teraz handi spadło do + 5 a wygrana wciąż za 9???