Śledzie bardziejparówy z tej Lechii
... po prostu mistrz!:razz:Żeby nie wyszło, jak z Lechem w 1 kolejce ???? Też masówka poszła na nich
Co nie zmienia faktu ze Lechia tego meczu nie wygra, za malo czasu, nawet jak doliczy 6,7 minut to jak nie ma Peszki Wolskiego to nie ma kto ciagnac tej gryVAR znowu, Cracovia ???? ????
Myślałem, że jak zerwali się ze stryczka to się obudzą. Wtopa i ch..j.Lechia 1,90
Tam był faul?Co nie zmienia faktu ze Lechia tego meczu nie wygra, za malo czasu, nawet jak doliczy 6,7 minut to jak nie ma Peszki Wolskiego to nie ma kto ciagnac tej gry
Czemu ? Ja w swoim temacie też przewidywałem inny rezultat niż 80% ludzi dorzucajacych Lechię do kuponów. Jak dotąd kursik 10.50 wchodzi ;-)... po prostu mistrz!:razz:
DubelNa dzisiaj gram:
Piast - Pogoń X2 @1,64
Lechia wygra @1,62
@2,66
I singiel:
Gambit - Astralis (E-sporty)
Gambit wygra @3,15
Wszystko grane na Fortuna
Rozliczę pod wieczór
Kontuzja haraslina to ze 3 minuty byłyPięć minut doliczone, na sam VAR poszło kilka + normalne dwie + kontuzja Haraslina..
Lechia over 2.5 gola @3.15 óni
http://firsteleven.com/aktualnosci/6279,szymon-marciniak-anuluje-drugiego-gola-o-co-chodzi W lidze + mowili ze beda sprawdzać cała akcję od przejęcia piłki czy wznowienia przez drużynęNieznany gol na 0:2 to kpina.
To jak taka Barca potrafi klepać po 40+, to czasem mogą cofać z 5 minut. Żenada, zdecydowanie wole jak sędzia sie pomyli i gwizdnie karnego z dupy, przynajmniej atmosfera gęstnieje, i robi się ciekawiej, niż takie cyrki.http://firsteleven.com/aktualnosci/6279,szymon-marciniak-anuluje-drugiego-gola-o-co-chodzi W lidze + mowili ze beda sprawdzać cała akcję od przejęcia piłki czy wznowienia przez drużynę
Szczególnie jak błąd działa na korzyść drużyny na która się stawia VAR będzie kontrowersyjny ale sie przyzwyczaimyTo jak taka Barca potrafi klepać po 40+, to czasem mogą cofać z 5 minut. Żenada, zdecydowanie wole jak sędzia sie pomyli i gwizdnie karnego z dupy, przynajmniej atmosfera gęstnieje, i robi się ciekawiej, niż takie cyrki.