>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Chicago,wnba,kurs 2,10
Nie wiem czemu,taki duży,kurs...chyba tylko dlatego,że wczoraj grały.

Otrzymane punkty reputacji: +5
juras333 802

juras333

Użytkownik
Jak ten Galdos z Maytinem doszli do finału pokonując po drodze chociażby parę Lopez/Marrero to zielonego pojęcia nie mam. Bo grają jak dwóch przypadkowych gości z ulicy ????

seba6 533

seba6

Użytkownik
Georges serio czy na zarty??? Baba wychodzi z 2:5 zeby miec 5:6 40:15 i oddac 4 punkty z.rzedu. Teraz niech sie poplacze i skonczy szybko drugi set

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
LooooooooooL
sKAJKI odrabiaja w czwartej kwarcie 10 pkt straty i wychodza na prowadzenie 5pkt
Wynik czwartej kwarty = 13 do 28
Tomek, mialem zawal.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Petko 2 set po 1.7 mysle ze dobra opcja. Z trudnych sytuacji wychodzi bez problemu a z georges to ciezko
Edit: zaraz po zagraniu przestala trafiac eh
⛔ 4:6

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Na noc
Moto - CSA under 3,5 LIVE 1:1
Juarez - Correcaminos under 2,5 (Meksyk) 1:0
Chicago Fire - New England 1 4:1
4.57
Nocne ako również na plus, pograł ktoś? ✅ :cool:
@ Pomyliłem się wczoraj, tam przy underze granym w przerwie meczu był under 2,5. Mam nadzieję, że się zorientowaliście, bo inaczej ako byłoby mniejsze. 2,5 oczywiście wszedł.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Chinki z Serbkami seriami sobie punkty oddają i każdy wynik możliwy 50/50 ;)
w końcówce 2 seta Serbki sprezentowały 4 pkt i jest 1:1 :grin:

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Kolejna niespodzianka w STS. Chcialem cos postawic a tu komunikat &quot;Twoje konto wymaga uzupelnienia danych osobowych. Aby to zrobic zaloguj sie z komputera stacjonarnego&quot;. ObudzIli sie amatorzy po pol roku. I ..uj... Dostep bede mial dopiero wieczorem...

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Próbuję coś patrzeć w tej siatkówce, ale im bliżej jestem jakiejś decyzji tym dłużej ją odwlekam. Te Serbki z Chinkami serio chyba lepiej rzucić sobie monetą xd Jedna chyba z najgorszych dyscyplin do stawiania, i to jeszcze kobiet.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom