chomik1
Użytkownik
Ta druga to młoda Rosjanka, klasę niżej od Bogdan, Ana dużo odpoczywala powinna to wziasc 2-0Ana Bogdan 1.9 Q Toronto
Tamtej drugiej nie znam
Ta druga to młoda Rosjanka, klasę niżej od Bogdan, Ana dużo odpoczywala powinna to wziasc 2-0Ana Bogdan 1.9 Q Toronto
Tamtej drugiej nie znam
Alison to kolejny ćwierć mózg, dodatkowo rudy...Larsson z van Uytvanck to jest naprawde ciezka patolnia. Nie wiem czy ktoras tam serwis utrzymala. Mozna sprobowac Belgijke poo 3.30 bo ten mecz spokojnie moze pojsc w dwie strony
Ale mecz 50/50, powyzej 3 mozna spokojnie gracAlison to kolejny ćwierć mózg, dodatkowo rudy...
Przecież jest specjalista, to się podpytaj. Zachęcał dzisiaj do pisania w działach, innych tam uczy jak się analizy pisze, konkurs tenisowy chce organizować, a znowu dwa bety podane do kosza.Ana Bogdan 1.9 Q Toronto
Tamtej drugiej nie znam
Nie uczę innych pisać analizy bo każdy ma swoje podejście, tego się nie da nauczyć, albo potrafisz, albo nie. Jedynie właśnie to komuś... pisalem co krytykował analizy, lecz on sam umie się tylko jąkać...Przecież jest specjalista, to się podpytaj. Zachęcał dzisiaj do pisania w działach, innych tam uczy jak się analizy pisze, konkurs tenisowy chce organizować, a znowu dwa bety podane do kosza.
Qweryjeszcze 370 euro do obrotu bonusu cos polecacie zeby mocniej uderzyć ?
Gdzie grasz te ojro?jeszcze 370 euro do obrotu bonusu cos polecacie zeby mocniej uderzyć ?
A gdzie przebywasz, w Urugwaju?Co to?
na bet365
Sam Querrey :mrgreen:Co to?
na bet365
Over 4,5Jeszcze mam hokeja z u 18 w moim temacie ,zrobione ,ale tak na szybkiego grałem ,Postaram się coś walnać wieczorkiem z hokeja z turnieju Usa u 20
Szwecja -Finlandja ciężki meczyk
i Canada -USA
jEDYNIE BYM GRAŁ 4,5 SZWECJI 1.22 nic innego nie widzę w tym turnieju
Lekko zw Szwecji bym sugerował ,ale naprawde niewiem kto wygra
Wczoraj Finowie pokazali z Usa że potrafią grać i szWECJA Z cANADĄ TEŻ chociaż przegrali 4-7
Dlatego overek bardziej realny
Pozdrawiam wszystkich i sporo wygranych
Dziękuję
Chciałbym ????A gdzie przebywasz, w Urugwaju?
a tera rozumiem ???? ale za maly kurs musi byc min 1,50 ???? zapomnilaem dodacpewnie Kłerej