>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Larsson z van Uytvanck to jest naprawde ciezka patolnia. Nie wiem czy ktoras tam serwis utrzymala. Mozna sprobowac Belgijke poo 3.30 bo ten mecz spokojnie moze pojsc w dwie strony
Alison to kolejny ćwierć mózg, dodatkowo rudy...

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
To lepiej poczekam az mloda wygra gema, ta mlodsza. Powinno wzrosnac do kursu godnego gry.
Okolo 2.2
E- Juz jest 2.2 Bogdan

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Przecież jest specjalista, to się podpytaj. Zachęcał dzisiaj do pisania w działach, innych tam uczy jak się analizy pisze, konkurs tenisowy chce organizować, a znowu dwa bety podane do kosza.
Nie uczę innych pisać analizy bo każdy ma swoje podejście, tego się nie da nauczyć, albo potrafisz, albo nie. Jedynie właśnie to komuś... pisalem co krytykował analizy, lecz on sam umie się tylko jąkać...
Reszta się zgadza
A zaraz wchodzi trzeci bet...czy wejdzie to sie okaże

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Janowicz swoje już po handlował w karierze i lache położył na latanie po świecie. Musi brak &quot;kontraktów pod stołem&quot; ...

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Jeszcze mam hokeja z u 18 w moim temacie ,zrobione ,ale tak na szybkiego grałem ,Postaram się coś walnać wieczorkiem z hokeja z turnieju Usa u 20
Szwecja -Finlandja ciężki meczyk
i Canada -USA
jEDYNIE BYM GRAŁ 4,5 SZWECJI 1.22 nic innego nie widzę w tym turnieju
Lekko zw Szwecji bym sugerował ,ale naprawde niewiem kto wygra
Wczoraj Finowie pokazali z Usa że potrafią grać i szWECJA Z cANADĄ TEŻ chociaż przegrali 4-7
Dlatego overek bardziej realny
Pozdrawiam wszystkich i sporo wygranych
Dziękuję
Over 4,5 ✅
Zw Szwecji ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom