>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
znacie Chomika ? kazdy go zna ! on zawsze dobre typy ma !! ???? ???? ????
Ty tylko Rymujesz widzę i dobrze to ci wychodzi
Pozdrawiam i Dobranoc

Chomiczku drogi wygrywaj dużo siana :razz::cool:

U 0

Gość
Typ na dzisiaj z hokeja i idę już spać bo rano wstaje za niecałe 5 godzinek
Ice Hockey. Friendly matches. Sochi Hockey Open. Sochi
12:00 HC Sochi - Canada (clubs) over3,5 -1.19
HC Sochi - Canada (clubs) over 4,5- 1.45
HC Sochi - Canada (clubs) zw meczu Canada -1.57
canada over 1,5-1.19
canada over 2,5 -1.58

U 0

Gość
Tomciomenie , a gdzie grasz ? Marathon?
Betcity ,ale znalazłem fonbet tam same live są jedynie ,a linie mają róźne na hokeja ,wole w moim buku grać jak Expa mi zablokowali ,pisze nie dostępna sieć

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Muguruza -3,5 gema @1,80 Garbine nabrała pewności siebie po wygranej w Paryżu, Keys po kontuzji, brakuje rytmu meczowego. Muggsy gra pod baseline, ofensywnie, Madison może mieć problem z utrzymywaniem się w wymianie, jej strong forhend nie wygląda tak dobrze jak wtedy gdy jest w optymalnej formie.

betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
Muguruza -3,5 gema @1,80 Garbine nabrała pewności siebie po wygranej w Paryżu, Keys po kontuzji, brakuje rytmu meczowego. Muggsy gra pod baseline, ofensywnie, Madison może mieć problem z utrzymywaniem się w wymianie, jej strong forhend nie wygląda tak dobrze jak wtedy gdy jest w optymalnej formie.
Co myślisz o Zverev z Keiem ?

H 902

hank

Użytkownik
A ja gram seta dla Keys. Gdzie ma się odrodzić jak nie na Amerykańskim hardzie?
Keys set 1,7
Sam Qwery 1,44
Kei 2,45
Coco/ Spears 1,6
To oczywiście nie jest jeden kupon.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Co myślisz o Zverev z Keiem ?
Faworyzowanie Saschy Zvereva nieco na wyrost moim zdaniem, choć Special Kei nie jest w najwyższej formie, kontuzje dają mu się we znaki. Grałbym over gemowy, ale jakbym już coś musiał typować.

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Tenis WTA Washington godz: 3:00
Goerges J. - Petkovic A.
Typ: Petkovic A. -1.50 seta
Kurs: 4.22
Pinnacle Sports
Stawka: 10j
Bez kursów wskazał bym Petkovic, widząc tak duże kursy w jej stronę nie mam wyboru i wybieram jej zwycięstwo 2-0 w setach. Petkovic gra naprawdę dobry turniej i swego tenisowego maxa. Miałem ją za kołek, ponieważ po kontuzjach od długiego czasu nie potrafiła złapać formy. Szykuje się jej duze przełamanie w tym roku, a raczej w drugiej połowie sezonu. Ona nie ma problemu z poruszaniem i czuciem kortu. Gra na maksymalnych obrotach i swobodnie kontroluje uderzenie. Najważniejsze jest to ze ona swój najlepszy tenis gra rywalizując z podobnymi rywalkami do siebie, czyli takimi jak jej dzisiejsza przeciwniczka Julka Georges. Nigdy nie należy grać tej Pani Goerges jak jest faworytem po tak nędznym kursie jak dziś. Julka też skupiona przede wszystkim na sile uderzenia, ale ostatnio często się zacina. Nerwy nie wytrzymują, pęka na serwisie i szuka łatwych punktów grając ryzykowne piłki. Mi to się w ogóle nie podoba i ona nie ma taką grą jakichkolwiek szans na powodzenie i wygranie dzisiejszego pojedynku. Podkreślam że stawka dzisiejszej gry to awans do finału. Julka kolejny raz musi się spalić w najważniejszym momencie. Obie zawodniczki sa nastawione na atak, jednak to jaki progres zrobiła w ostatnim czasie Petkovic i dzisiejszy kurs zachęcają mnie do tego właśnie typu. Jeszcze raz podkreślam, że Petkovic odpowiadają takie pojedynki, tj rywalki pod tenisową mluckę. Ona się w tedy rozkręca na maxa. Za to Julka Georges woli rywalizację w której to ona ma szansę na dominacje. Jednak dziś nie dostanie takiej szansy.

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Nishikori to taki specyficzny Japończyk, bo bez honoru
jak już się zorientuje, że go Sasza rozjedzie to pewnie skreczuje

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom