afrykamen
Użytkownik
Liverpool najmocniejszy skład, brakuje tylko Coutinho i Mane, w Bilbao każdy grasz inny niż z podstawowej jedenastki wystawionej w czwartek w lidze europy. Liverpool do gry dziś.
Osobiście, Liverpool -1.5 @ 2.63 uni
Liverpool najmocniejszy skład, brakuje tylko Coutinho i Mane, w Bilbao każdy grasz inny niż z podstawowej jedenastki wystawionej w czwartek w lidze europy. Liverpool do gry dziś.
Osobiście, Liverpool -1.5 @ 2.63 uni
mają rezerwy obaj, ale jednak czasy średniaweBolt v Coleman 2 @3,80 STS bieg półfinałowy
Lekko można spróbować, Bolt jak to Bolt może nieco odpuścić w półfinale
Tak dobrze podanie trzymała, 90%+ pierwszego seta i się wyjebała na koniec :grin:Grace Min 2 set @1.88
Ten sam poziom co Termalika...Ogląda ktoś Legie ? Graja coś ?
o której godzinie zawarłeś zakład? Skoro tak piszą to już tak zostanie, nic tego nie zmieni. Mnie wyje... na 730 zł pisałem reklamacje i dostalem po miesiacu odpowiedz, rozpatrzyli negatywnie, wiadomo. To pseudo buk.jak myslicie ? zagalme w sts na over 0,5 na live po super atrakcyjnym kursie 6,5 na LOkeren-korkijk ,byla ok 10 minuta jak pamietam. Gol padł w 14 min .
dostalem tylko zwrot stawki . na czacie powiedzieli mi ze postawilem jak juz gol padł.TAK OCZYWISCIE NIEBYLO
jak myslicie warto jeszcze sie kłócić z nimi o wygrana ?na czacie pisza ze tylko pisemnie