>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
owca26 171

owca26

Użytkownik
Od zawsze to powtarzam, bukmacherka to jest jak inwestowanie, to jak posiadanie firmy, wyobraźmy sobie sytuację że idziesz do banku po pożyczke i masz biznes plan i babka Cię pyta: ok czyli gra pan z podatkiem 12%, plus marża buka to średnio jakieś 10% czyli jaki ma pan plan żeby wyjść na tym na plus bo jak dla mnie to jest pan frajerem i dostarczycielem gotówki dla bukmacherów. 95% ludzi obstawiajacych nawet się nad tym nie zastanawia, nie liczą prawdopodobieństwa, w dupoie maja matematyke, ekonomie dlatego to nazywa się uzależnieniem, bo 95% ludzi goni za marzeniami, nie przygotowani, z mieczkiem na slońce itd ja zazdroszcze każdemu kto jest wlascicielem takiego forum i ma setki ludzi zapisanych z jego linków referencyjnych bo to oni mu dostarczają kase, tydzień w tydzien robiąc te same idiotyczne ruchy bez wiedzy ekonomicznej i matematycznej, wpłacając i wpłacając do buka

Otrzymane punkty reputacji: +14
golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Od zawsze to powtarzam, bukmacherka to jest jak inwestowanie, to jak posiadanie firmy, wyobraźmy sobie sytuację że idziesz do banku po pożyczke i masz biznes plan i babka Cię pyta: ok czyli gra pan z podatkiem 12%, plus marża buka to średnio jakieś 10% czyli jaki ma pan plan żeby wyjść na tym na plus bo jak dla mnie to jest pan frajerem i dostarczycielem gotówki dla bukmacherów. 95% ludzi obstawiajacych nawet się nad tym nie zastanawia, nie liczą prawdopodobieństwa, w dupoie maja matematyke, ekonomie dlatego to nazywa się uzależnieniem, bo 95% ludzi goni za marzeniami, nie przygotowani, z mieczkiem na slońce itd ja zazdroszcze każdemu kto jest wlascicielem takiego forum i ma setki ludzi zapisanych z jego linków referencyjnych bo to oni mu dostarczają kase, tydzień w tydzien robiąc te same idiotyczne ruchy bez wiedzy ekonomicznej i matematycznej, wpłacając i wpłacając do buka
Myślisz, ze ktos kiedys napisał biznes plan w odniesieniu do bukmacherki? Abstahujac - Pewnie mozna by to bylo sklecić w jakaś sensowna tezę mimo 12% podatku i 10% zwłaszcza, ze taki byki w kursach jak polskie buki nie popełnia chyba żadna szanująca sie firma jednak żaden bank (szanujący sie czy tez nie) nie udzieli kredytu na cele hazardowe.

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Del potro grał gorzej niż Janowicz, aż nagle kei dostał chyba udaru, ale najlepsze to że del potro miał 3 setowki i 2 razy po serwisie siatka i raz aut gdzie serwis był w granicach 80mp/h śmieszny mecz, nie wierzę że ten mecz jest czysto sportowy nie z tym przebiegiem w 2 secie, przecież kei podbił chyba maksa kurs a siebie w 2 secie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom