>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
no coś Ty, ja Cie rozumiem, po to są takie fora żeby podzielić się swoimi typami ale również żeby po przeżywać należycie porażki i zwycięstwa. Gdybyście tylko wiedzieli jak inwestorzy, brokerzy, maklerzy i inni związani z finansami przeklinają, taki zawód, obarzony masakrycznym ryzykiem i stresem, lepiej odreagować troche ostrzejszym słowem na forum niż wyjść na ulice i napierdalać ludzi hahahahahaha
Dzięki za zrozumienie. No niestety pechowy człowiek jestem, ale już bez grosza, typy niby dobre, ale przyjdzie decydujący moment to pusiaczą.

Sami zobaczcie.
Moje dzisiejsze typy

Holandia w siatę przy wyniku 1:1 w setach.
Bondarenko +3.5 1set
Donaldson 1 set
Baghdatis 1 set ( co tu sie odpierdolilo też to nie mam pytań, klątwa pełną parą)
Lech Poznan
OM gol do przerwy (kto widział słupek, moze sie zastrzelić ???? )
Tig 2 set ???? DDD 5x siata

Wszystko LOSE ???? i close

ktos wie jak demona sciagnac z siebie?

egreg 942

egreg

Użytkownik
no coś Ty, ja Cie rozumiem...lepiej odreagować troche ostrzejszym słowem na forum niż wyjść na ulice i napierdalać ludzi hahahahahaha
Oczywiście też rozumiem , ale forum to nie miejsce na wyładowywanie swoich frustracji , tak ciężko to zrozumieć ?

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Dzięki za zrozumienie. No niestety pechowy człowiek jestem, ale już bez grosza, typy niby dobre, ale przyjdzie decydujący moment to pusiaczą.

Sami zobaczcie.
Moje dzisiejsze typy

Holandia w siatę przy wyniku 1:1 w setach.
Bondarenko +3.5 1set
Donaldson 1 set
Baghdatis 1 set ( co tu sie odpierdolilo też to nie mam pytań, klątwa pełną parą)
Lech Poznan
OM gol do przerwy (kto widział słupek, moze sie zastrzelić ???? )
Tig 2 set ???? DDD 5x siata

Wszystko LOSE ???? i close

ktos wie jak demona sciagnac z siebie?
Ktory z tych typów był dobry? Pytam obiektywnie, a nie subiektywnie. Dobry typ to bedzie jutro na Holenderki online ktos bedzie w stanie potwierdzić tezę mówiąca, ze dokładny wynik 3:2 w potyczce z Chinkami wyrzuci Brazylijki z turnieju.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Oczywiście też rozumiem , ale forum to nie miejsce na wyładowywanie swoich frustracji , tak ciężko to zrozumieć ?
Uwierz, że to jak on pisze to i tak nic z tym co było tutaj kiedyś w innym dziale z OFFtopa. Tam to dopiero się działo!

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Ktory z tych typów był dobry? Pytam obiektywnie, a nie subiektywnie. Dobry typ to bedzie jutro na Holenderki online ktos bedzie w stanie potwierdzić tezę mówiąca, ze dokładny wynik 3:2 w potyczce z Chinkami wyrzuci Brazylijki z turnieju.
zauważ, że równie dobrze wszystkie mogły wejść i zabrakło 0.01% skutecznośći, zauważ, że wszystkie są przegrane, więc odpowiedz jest tylko jedna, że bozia mnie nie kocha.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
zauważ, że równie dobrze wszystkie mogły wejść i zabrakło 0.01% skutecznośći, zauważ, że wszystkie są przegrane, więc odpowiedz jest tylko jedna, że bozia mnie nie kocha.
Grając Lecha po takich kursach to rozum też za bardzo Cię nie lubi.
Z OM to był fatalny pech, bo sam przegrałem podwójnie, więc tu nie jesteś sam.
Tenisa nie znam nie wypowiem się.

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Grając Lecha po takich kursach to rozum też za bardzo Cię nie lubi.

Z OM to był fatalny pech, bo sam przegrałem podwójnie, więc tu nie jesteś sam.
Tenisa nie znam nie wypowiem się.
Grałem jak byli w 11 na 10, przed tą fantastyczną kontrą utrecht XD :} więc timing rowniez genialny.

owca26 171

owca26

Użytkownik
pewnie rozumiem, ze trzeba zachować resztki przyzwoitości ale akurat cytaty, które przytoczyłem a których autorem był kolega są raczej &quot;takie sobie&quot;, widziałem o wiele gorsze , coś w typie ten kur.. pierd.. sprzedawczyk... jeba... syn maciory itp itd

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Pograłbym w nocy na Nishikoriego, ale dziwnym trafem dzisiaj przed robotą miałem okazję oglądać II set Ruska z Johnsonem i takiego perfidnego wałka to z tydzień nie widziałem, ktoś może się wypowiedzieć czy Delpo i Nishikoriemu zależało w poprzednich spotkaniach? Poważnie pytam :grin:

golkeepersuczi 52

golkeepersuczi

Użytkownik
Grałem jak byli w 11 na 10, przed tą fantastyczną kontrą utrecht XD :} więc timing rowniez genialny.
Używasz &quot;XD&quot;. Wiec jak ktos ma Cie brac poważnie? Czy to nie jeden z dodatków w korespondencji gimnazjalnej? Typy: W żadnym z twoich prognozowanych typów nie było value. W żadnym. Zabrakło szczęścia? Ewidentnie. Ale typerzy nie mogą opierać sowich wyników na szczęście, a matematyce.

Otrzymane punkty reputacji: +16
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Pograłbym w nocy na Nishikoriego, ale dziwnym trafem dzisiaj przed robotą miałem okazję oglądać II set Ruska z Johnsonem i takiego perfidnego wałka to z tydzień nie widziałem, ktoś może się wypowiedzieć czy Delpo i Nishikoriemu zależało w poprzednich spotkaniach? Poważnie pytam :grin:
Co ma mecz Medvedeva z Johnsonem do Nishikoriego z JMDP, bo chyba nie kumam tego połączenia?
@UP
To, że używa &quot;XD&quot; to go skreśla czy co? ???? Nie czaję niektórych ludzi i ich rozumowania

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Używasz &quot;XD&quot;. Wiec jak ktos ma Cie brac poważnie? Czy to nie jeden z dodatków w korespondencji gimnazjalnej? Typy: W żadnym z twoich prognozowanych typów nie było value. W żadnym. Zabrakło szczęścia? Ewidentnie. Ale typerzy nie mogą opierać sowich wyników na szczęście, a matematyce.
Akurat w mojej fatalnej sytaucji, zeby dodać żałosności mojego szczęścia, mogę nawet użyc gimbazjalnego &quot;XD&quot;. Jeżeli tego nie dostrzegasz to naprawdę szkooda.

owca26 171

owca26

Użytkownik
z całym szacunkiem ale 95% ludzi z forum nie zrozumie o czym gadasz ????

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Co ma mecz Medvedeva z Johnsonem do Nishikoriego z JMDP, bo chyba nie kumam tego połączenia?

@UP
To, że używa &quot;XD&quot; to go skreśla czy co? ???? Nie czaję niektórych ludzi i ich rozumowania
Oczywiscie, ze mnie skresla u dojrzalych doroslych mezczyzn, ktorzy gardzą czyms takim jak młodzież ????

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Oczywiscie, ze mnie skresla u dojrzalych doroslych mezczyzn, ktorzy gardzą czyms takim jak młodzież ????
XDDDDDDDDDDDDDDD

P.S.
Mnie też może skreślić :cool::cool::cool:

Żeby nie było tylko spamu:
JMDP WIN @1.72

Jakoś mam przeczucie, że Argentyńczyk spokojnie ogra dziś Kitajca, który dalej formę ma nijaką.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom