To ty masz problem , nie ja ????A sobie podsumowuje zachowanie zawodników, masz z tym jakis problem? zreportuj mnie pls
Nie. Ostatnia próba bo to już za długo trwa, za ciężko myślenie macie coś o tej porze.
pare bp obronił
typ na minus ,ale tak jak pisalem kontrowac pod koniec z kursem 10+ i sie sprawdzilo , bo w 93 min ???? ????Dyscyplina: Piłka nożna - ME kobiet 1/2 finału
Godzina: 20:45
Spotkanie: Holandia vs Anglia
Typ: under 2,5 goli ( regulaminowy czas)
Kurs: 1,53
Analiza:
Zapowiada sie ciekawy mecz miedzy Anglią a Holandią . Angielki i Holenderki, moim zdaniem prezentują najlepszy futbol na tych mistrzostwach. Ogladalem ostatni mecz Holenderek z reprezentacją Szwecji . Holenderki wygraly 2-0 .Pierwszą bramkę zdobyly po rzucie wolnym , potem spokojnie graly , nie atakowaly zbytnio tylko czekaly na swoją szansę .( tylko 2 celne strzaly i 2 gole ) Grają bardzo mądrze w obronie ! Stracily w turnieju tylko jedną bramkę ( chyba po bledzie bramkarki , jesli dobrze pamietam).Angielki tak samo - skuteczna gra w defensywie - tylko jedna stracona bramka , w wiekszosci meczow zdobycie pierwszej bramki , a potem czekanie na blad defensywy przeciwniczek ( wyjatek 1 mecz ze Szkocją ) .Ostatnie 5 meczow miedzy nimi tez przemawia za underem bramkowym . Moze sie zdarzyc jakis przypadkowy gol w doliczonym czasie itp( kobiety !) , ale widząc ,ze zanosi sie na ''cos'' mozemy dac kontrę pod koniec , gdy na over 2,5 będą wysokie kursy ???? . Podsumowując widzę tu under , gdyz grają zespoly dobrze poukladane , ktore wiedzą o co grają , majace bardzo dobre defensywy i nie tracące glowy w waznych momentach , Powodzenia .
Ale się skompromitowali.FC Freiburg @ AWANS 3,50
teraz wielka zagadka egreg czy jak Ci tam, zgadnij na kogo kuzwa postawilem, nie wkurwilbyś? 6*-4 ja pierdole no *****, fatum na mnie ciąży, bierzcie Baghdatisa on wygrywa bo mialem go w kuponie z tą pałą. Baghdatis bierze 100% zeby doprowadzic mnie do szalenstwa!!! JA PIERDOLETB u Amerykańców
3-1 dla Socka
4-6 dla Donaldsona
8-6 po DFie dla Socka
Teraz jeszcze jeden set dla Socka i kursik siedzi
A inne mieściny z Litwy, Cypru czy innych wiosek typu Giblralatar są większe? Wielkość kraju nie ma znaczenia jak możesz mieć Pogoń Szczecin na wzór plaży z copacabana za dawnych czasówno tak tylko Szkocja ma 5 mln ludności i nawet nie jest niepodległym państwem ????
no coś Ty, ja Cie rozumiem, po to są takie fora żeby podzielić się swoimi typami ale również żeby po przeżywać należycie porażki i zwycięstwa. Gdybyście tylko wiedzieli jak inwestorzy, brokerzy, maklerzy i inni związani z finansami przeklinają, taki zawód, obarzony masakrycznym ryzykiem i stresem, lepiej odreagować troche ostrzejszym słowem na forum niż wyjść na ulice i napierdalać ludzi hahahahahahaDaj mi bana panie modzie, tylko dopierdol przeklęty.
Chłopaki !
Życzę wam szczescia, którego ja nie miałem, teraz czas należycie spłacić kredyt gotówkowy. Mam przejebane.