6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Lipiec 16, 2017 #6961 Serbki grają tak jak Tajki sobie życzą ????
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Lipiec 16, 2017 #6963 Jaki skład serbii ? Kliknij aby rozwinąć... Nie widzę tej najwyższej czarnej armaty e: Boskovic już na parkiecie. Idę mocne ujemne handi na Serbię w trzecim
Jaki skład serbii ? Kliknij aby rozwinąć... Nie widzę tej najwyższej czarnej armaty e: Boskovic już na parkiecie. Idę mocne ujemne handi na Serbię w trzecim
R 235 remigiuszkocur Użytkownik Lipiec 16, 2017 #6964 drugiego seta próbuje na oddbicie ako 1.6 ta sama linia Kliknij aby rozwinąć... 25:23 dla Tajlandi
338 kaczy2205 Użytkownik Lipiec 16, 2017 #6965 skład dobry tylko takie proste piłki im wpadały w końcówce jak na poziomie podstawówki
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Lipiec 16, 2017 #6966 skład dobry tylko takie proste piłki im wpadały w końcówce jak na poziomie podstawówki Kliknij aby rozwinąć... Handi na Serbki w trzecim do gry? e: 11 do 3 w błędach, więc o czym my mówimy
skład dobry tylko takie proste piłki im wpadały w końcówce jak na poziomie podstawówki Kliknij aby rozwinąć... Handi na Serbki w trzecim do gry? e: 11 do 3 w błędach, więc o czym my mówimy
171 owca26 Użytkownik Lipiec 16, 2017 #6967 Handi na Serbki w trzecim do gry? Kliknij aby rozwinąć... minute temu pisales ze idziesz mocniej w ujemne handi na nie hahahahaha
Handi na Serbki w trzecim do gry? Kliknij aby rozwinąć... minute temu pisales ze idziesz mocniej w ujemne handi na nie hahahahaha
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Lipiec 16, 2017 #6968 minute temu pisales ze idziesz mocniej w ujemne handi na nie hahahahaha Kliknij aby rozwinąć... Bo idę, ale jeśli ktoś lepiej ogarnia, to dlaczego nie zapytać o trafność?
minute temu pisales ze idziesz mocniej w ujemne handi na nie hahahahaha Kliknij aby rozwinąć... Bo idę, ale jeśli ktoś lepiej ogarnia, to dlaczego nie zapytać o trafność?
338 kaczy2205 Użytkownik Lipiec 16, 2017 #6971 żeby chinki chociaż jednego seta ugrały to będzie dobrze. cienko grają strasznie w decydujących momentach
żeby chinki chociaż jednego seta ugrały to będzie dobrze. cienko grają strasznie w decydujących momentach
C 334 copper Użytkownik Lipiec 16, 2017 #6972 żeby chinki chociaż jednego seta ugrały to będzie dobrze. cienko grają strasznie w decydujących momentach Kliknij aby rozwinąć... Jest jakiś stream do tego meczu?
żeby chinki chociaż jednego seta ugrały to będzie dobrze. cienko grają strasznie w decydujących momentach Kliknij aby rozwinąć... Jest jakiś stream do tego meczu?
784 marcusgreen Użytkownik Lipiec 16, 2017 #6973 Wczoraj w żarcie napisałem, że po meczu z Górnikiem, Legia będzie dzwonić po zakup Angulo. Tutaj odpowiedni mem z tym związany ???? KLIK
Wczoraj w żarcie napisałem, że po meczu z Górnikiem, Legia będzie dzwonić po zakup Angulo. Tutaj odpowiedni mem z tym związany ???? KLIK
U 0 Usunięty użytkownik 130176 Gość Lipiec 16, 2017 #6974 Odrobiłem tę patologię, ja tego meczu już nie ruszam
Q 232 qznia Użytkownik Lipiec 16, 2017 #6975 żeby chinki chociaż jednego seta ugrały to będzie dobrze. cienko grają strasznie w decydujących momentach Kliknij aby rozwinąć... Dobrze grają, jak Amerykanki się nie obudzą to biorą Chinki 3:1
żeby chinki chociaż jednego seta ugrały to będzie dobrze. cienko grają strasznie w decydujących momentach Kliknij aby rozwinąć... Dobrze grają, jak Amerykanki się nie obudzą to biorą Chinki 3:1
8,7K kubarks Użytkownik Lipiec 16, 2017 #6978 Ktoś poruszył kwestie meczu Cracovii z Mielcem Cracovia: https://pbs.twimg.com/media/DE2BeMcXsAAafq-.jpg:large Mielec: Majecki, Kiercz,ďťż Granchov, Leandro, Sadzawicki, Gancarczyk, Marciniec, Cvetanov, Bernhardt, Cholewiak, Dejmanovic https://www.youtube.com/watch?v=JvDDKuTPHJs Czy taki oczywisty bet na Stal to bym polemizował.
Ktoś poruszył kwestie meczu Cracovii z Mielcem Cracovia: https://pbs.twimg.com/media/DE2BeMcXsAAafq-.jpg:large Mielec: Majecki, Kiercz,ďťż Granchov, Leandro, Sadzawicki, Gancarczyk, Marciniec, Cvetanov, Bernhardt, Cholewiak, Dejmanovic https://www.youtube.com/watch?v=JvDDKuTPHJs Czy taki oczywisty bet na Stal to bym polemizował.
784 marcusgreen Użytkownik Lipiec 16, 2017 #6979 Ktoś zorientowany w siatkówce powie mi czy w usa i chiny to podstawowe składy grają?