Jak Amerykanki prezentowały się z Włoszkami? Dopadł je lekki kryzys czy Włoszki tak dobrze zagrały?Oglądałem ich ostatnie mecze poza tym z Włoszkami i z Chinkami 3-0 i pełna kontrola.I tak się zastanawiam czy zagrać USA czy tym razem over lepsza opcja.Dla mnie to Szpilka nigdy nie był materiałem na mistrza. Takich jak on jest niestety wielu. Nie ma co płakać po nim.
Powiem Ci szczerze, ze obejrzalem polowe meczu moze... mialem ambitny plan obejrzec do konca, ale ścieło mnie, bo bylem po nocce i zasnalem nie wiadomo kiedy. Tyle co zdarzylem zobaczyc, to ta czarna Egonu robiła robote, taki Juantorena żeńskiej włoskiej reprezentacji. Ogladalem bardziej z ciekawosci, bo o ile USA widzialem wczesniej i wiedzialem, ze sa w formie, to wyniki ostatnie Włoszek mnie zaskoczyly i chcialem zobaczyc co grają. Amerykanki zagrały na pewno trochę słabiej niz w poprzednich meczach, ale widać też było, że wyniki Włoszek nie są przypadkowe.Jak Amerykanki prezentowały się z Włoszkami? Dopadł je lekki kryzys czy Włoszki tak dobrze zagrały?Oglądałem ich ostatnie mecze poza tym z Włoszkami i z Chinkami 3-0 i pełna kontrola.I tak się zastanawiam czy zagrać USA czy tym razem over lepsza opcja.
Szpila został znokautowany w 4 rundzie.Panowie w ktorej rundzie szpila znokautowal rywala bo czekam na rozliczenie kuponu i cos kaska niedochodzi nie wiem czemu :-( rano kaska powinna byc na koncie jak walka byla kolo 2 =/
Klamiesz , nie dam sie strollowac ????Szpila został znokautowany w 4 rundzie.
Piękne AKO @144,9 :grin::grin::grin:czy mozesz dodac to na forum zeby sie ktos wypowiedzial bo nie wiem czy zamykac czy nie moze niech ktos sie wypowie co zna sie na boksie
dasz rade dodac posta ??
Accumulator (4) To Win
Adam Kownacki @ 3.75
Boxing Match Betting
Arthur Szpilka v Adam Kownacki pending
Gornik Zabrze @ 2.00
Win-Draw-Win
Gornik Zabrze v Legia Warsaw Win
L Kubot/M Melo @ 1.61
Match Betting
L Kubot/M Melo v O Marach/M Pavic Win
Michal Syrowatka @ 12.00
Boxing Match Betting
Robbie Davies Jnr v Michal Syrowatka Win
Jezeli kupon nie jest za przyslowiowe 2 zl to nie ma czego gratulowac bo wygrana wrazenia robic nie bedzie. jezeli za chociaz dyszke to spoko ????Piękne AKO @144,9 :grin::grin::grin:
Gratulacje
25. :17To ja sobe zagram z rana Serbia Tajlandia siatkowka over 42.5 w 1 secie 1,5