Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Panowie takie pytanko. Trwa właśnie sparing w Niemczech Einheit Rudolstadt - Meuselwitz. Ktoś może mi podać jakiś link z lajfscorem z tego meczu. Over 1,5 gola mi zamyka całkiem niezły kupon i nigdzie tego nie mogę znaleźć :/
Zaczęli o 14:30
STS to parodia wysyłam grubasa na live po kursie 1.9. Po zaakceptowaniu okazuje się że przyjęli po 1.6 plus jeszcze -12% Niestety reklamacji nie przyjmujemy
STS to parodia wysyłam grubasa na live po kursie 1.9. Po zaakceptowaniu okazuje się że przyjęli po 1.6 plus jeszcze -12% Niestety reklamacji nie przyjmujemy
Średnio co kilkanaście minut ktoś narzeka na STS, albo dublują kupony, albo coś się zawiesza, albo tak jak tutaj. Pomijam już kwestie podatku, ale jak chcecie grać w ziemniakach to chyba lepsza już ta fortuna?
Średnio co kilkanaście minut ktoś narzeka na STS, albo dublują kupony, albo coś się zawiesza, albo tak jak tutaj. Pomijam już kwestie podatku, ale jak chcecie grać w ziemniakach to chyba lepsza już ta fortuna?
Niby mam włączono opcję akceptuj wszystkie zmiany kursów ale moim zdaniem powinna się dezaktywować w momencie gdy nacisnę obstaw, a kurs uległ zmianie po tym okresie. Z 10 sekund trwało nim przyjęli zakład.
W tej Fortunielive dobrze chodzi?
Niby mam włączono opcję akceptuj wszystkie zmiany kursów ale moim zdaniem powinna się dezaktywować w momencie gdy nacisnę obstaw, a kurs uległ zmianie po tym okresie. Z 10 sekund trwało nim przyjęli zakład.