>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Co to za strategia?
Selekcjonuję ofertę pod undery i BTS - NIE i ogólnie wszystko w ten deseń. Jak coś mi nie podchodzi to nie gram na przekór, tylko po prostu no bet. W większości live, dlatego, że tam łatwiej złapać okazję i przy obserwacji większa pewność. Przy pre większe ryzyko, musisz przewidzieć cały mecz i wziąć pod uwagę więcej czynników.

F 129

fascio

Użytkownik
Selekcjonuję ofertę pod undery i BTS - NIE i ogólnie wszystko w ten deseń. Jak coś mi nie podchodzi to nie gram na przekór, tylko po prostu no bet. W większości live, dlatego, że tam łatwiej złapać okazję i przy obserwacji większa pewność. Przy pre większe ryzyko, musisz przewidzieć cały mecz i wziąć pod uwagę więcej czynników.
To czemu tym razem BTTS jednak?

drexler 570

drexler

Użytkownik
✅
Nie uważacie, że kurs 2,10 na 3 sety w finale kobiet na wimbledonie to promo dnia ?
Pamiętam ich mecz finałowy w Wuhan dwa lata temu.Muguruza wtedy też szła jak walec przez turniej, ogrywając Kerber 2-0 w półfinale a Venus w ćwierćfinale ograła Konte 7-5 w trzecim i w półfinale po dramatycznym meczu Vinci 7-6 w trzecim. Była masówka na Muguruzę, sam tez się wtedy na nią przybiłem a mecz totalnie zdominowała Venus 6-3 3-0 i na szczęście Muguruza skreczowała. Chyba po prostu czuła się bezsilna bo nie wyglądało żeby jej coś faktycznie dolegało.Tak więc cieżki mecz do typowania, każdy scenariusz możliwy.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
A undera byś się tam nie dopatrywał? Ogólnie a nie na urawe
Widziałem wysoki kurs na under 2,5. Nie zdziwie się, jak Borussia przyciśnie i zrobi z 2:1. Odpuszczam to. Moze też się skończyć 1:1, bo urawa będzie trzymać wynik, ale wolę trochę niższy kurs, ale większą pewność według mnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom