>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
???? samozaoranie... caly set prowadzic i koncowka epicka.. xd

klasycznie pojda

Kolumbia -1,5 na mecz @ 2,75✅ bet365 live
kolumbia win mecz 1,57 bet365✅ live
kolumbijki kolejna koncowka ... 21-20...21-22 bez przyjecia one nie zyja tylko srodkiem ida

kto wezmie ten set pojdzie mecz.

e;

podbijam kolumbia 4set @ 2,10 ✅przy 2-4 bet365 live
no to czekamy na holandie , dominikane u20 i bulgarki z handi !

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Panowie takie pytanko. Trwa właśnie sparing w Niemczech Einheit Rudolstadt - Meuselwitz. Ktoś może mi podać jakiś link z lajfscorem z tego meczu. Over 1,5 gola mi zamyka całkiem niezły kupon i nigdzie tego nie mogę znaleźć :/
Zaczęli o 14:30

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
STS to parodia wysyłam grubasa na live po kursie 1.9. Po zaakceptowaniu okazuje się że przyjęli po 1.6 plus jeszcze -12% Niestety reklamacji nie przyjmujemy

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
STS to parodia wysyłam grubasa na live po kursie 1.9. Po zaakceptowaniu okazuje się że przyjęli po 1.6 plus jeszcze -12% Niestety reklamacji nie przyjmujemy
Średnio co kilkanaście minut ktoś narzeka na STS, albo dublują kupony, albo coś się zawiesza, albo tak jak tutaj. Pomijam już kwestie podatku, ale jak chcecie grać w ziemniakach to chyba lepsza już ta fortuna?

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Średnio co kilkanaście minut ktoś narzeka na STS, albo dublują kupony, albo coś się zawiesza, albo tak jak tutaj. Pomijam już kwestie podatku, ale jak chcecie grać w ziemniakach to chyba lepsza już ta fortuna?
Niby mam włączono opcję akceptuj wszystkie zmiany kursów ale moim zdaniem powinna się dezaktywować w momencie gdy nacisnę obstaw, a kurs uległ zmianie po tym okresie. Z 10 sekund trwało nim przyjęli zakład.
W tej Fortunie live dobrze chodzi?

owca26 171

owca26

Użytkownik
Graj graj Hiszpanko, zebym nie musiał słuchać spuszczania się nad tym jaka to murzynka ***** jest zajebista

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Niby mam włączono opcję akceptuj wszystkie zmiany kursów ale moim zdaniem powinna się dezaktywować w momencie gdy nacisnę obstaw, a kurs uległ zmianie po tym okresie. Z 10 sekund trwało nim przyjęli zakład.

W tej Fortunie live dobrze chodzi?
Tzn ja nie gram tam, ale na temat fortuny nie ma tylu skarg. Czasem jak patrzę na kursy to na pewno strona chodzi płynniej i tak nie zamula

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom