gaara88
Użytkownik
Ja zacząłem grać bo roger wrzucał siatę plażową z tego. Buk bez szału no ale można skrillem wpłacać jeszcze.A co gracie na nim? Jaka opinia?
Ja zacząłem grać bo roger wrzucał siatę plażową z tego. Buk bez szału no ale można skrillem wpłacać jeszcze.A co gracie na nim? Jaka opinia?
żebym wcześniej zauważył że grasz Sanderkę to bym turki nie pograł :grin::grin:Sandra Samir łamie z 4-5* 15-40 i mamy 5-5 jaaaazda tam dziołcha :!:
Taka przewaga i nic juz nie wpadlo ja pier...... porazka.Arsenal strzeli 2 gola w 1 polowie 1.94
Zdecydowanie warto, sam to zagrałem już z rana.Kontinen/Peers vs Kuboty widziałbym over 3.5 seta. Ktoś coś ciekawego doda od siebie?
Idziesz w kierunku krótkiego meczu więc over asów nie za bardzo pasuje. Under DF jak najbardziej.Muguruza - Rybarikova Muguruza over 2,5 asów @1,72
Muguruza 14 asów w pięciu meczach. Co prawda tylko dwukrotnie posłała więcej niż 2,5 jednak linie przekroczyła wyraźnie (po 5 asów). Hiszpanka z Kuzą na początku meczu słabo trafiała pierwszym podaniem, więc odpuściła nieco z mocy i skupiła się na tym, żeby był on w karo serwisowym. Zazwyczaj serwuje płasko, szuka linii środkowej. Typ wygląda dobrze.
Najpewniej według mnie wygląda under 4,5 double faultów @1,83.
No i win Muguruzy @1,43 i 2-0 dodatkowo @2,1
Tak sobie zerknąłem, w drugim było 3-0, później 5-3.szopen cosik kombinuje ????