1xbet skrillem i potem wypłata na skrillu w 2 minutyChłopaki gdzie ja mam wpłacić kafla (odpada Expekt. bet365 i Bet at Home) żeby móc sobie normalnie pograć ????
Standardowo gram sobie w Totolotku, na luzaku zazwyczaj bez większych stawek. Dziś chcę wpłacić tysiaczka i pograć sobie gdzieś bez podatku i żebym mógł wpłacić te pieniądze jak najszybciej.
Expert blokuje wpłatę kartą (stwierdzili, że to bank blokuje całą operację).
Fajnie jakby była konkretna oferta live.
Maritimo - Varzim
DW: 0-1 @ 11.50
Varzim @ 4.85
Mati Mordo, ja wczoraj postawiłem under 0,5 w Egipcie w pierwszej połowie po kursie prawie 5 i bramka 90+1. rypła mi zakład (od pewnego czasu w ogóle nie zamykam zakładów, na 1xbet jest to nieopłacalne). Też mam mówić, że sprzedali? Nie wiem, ja już jestem mocno zahartowany na takie sytuacje i nic mi nie robią.
Może ktoś sprzedał, może nie. Maritimo gol na 1-1 w 88min :/
chyba tylko 1xbetGdzie te młode laski można pograć? XD
olali mecz poprostu. Jak chcieli podgonic tovto robili....z 18 pkt zrobilo sie 5 bodajze, ape niestety skutecznosc z samych rzutow 45-50%....gdzie u siebie 90% w jednym i drugim meczu. Widac jakies inne korty, niewymiarowe kortyCo tam o Ragatas pisaliscie towarzysze? :]
Po prostu mam nadzieję, że jednak ktoś na tym zarobił. Ja nie wycofowalem, ale trudno, takie są uroki grania wysokich kursów ???? Walczymy dalej !Mati Mordo, ja wczoraj postawiłem under 0,5 w Egipcie w pierwszej połowie po kursie prawie 5 i bramka 90+1. rypła mi zakład (od pewnego czasu w ogóle nie zamykam zakładów, na 1xbet jest to nieopłacalne). Też mam mówić, że sprzedali? Nie wiem, ja już jestem mocno zahartowany na takie sytuacje i nic mi nie robią.
Pewnie trawa już wydeptana.olali mecz poprostu. Jak chcieli podgonic tovto robili....z 18 pkt zrobilo sie 5 bodajze, ape niestety skutecznosc z samych rzutow 45-50%....gdzie u siebie 90% w jednym i drugim meczu. Widac jakies inne korty, niewymiarowe korty
a mi w 85 min strzelili 2 bramke i nie wszedl AKO ???? ale mozna kontrowac i wychodzi sie na plus jak ktos chce jak juz urosnie do 5-7