Ja mam pograny w przerwie under 2,5 po kursie 1,91 więc liczę, że nie strzeli :jezora:Vikingur strzeli drugiego jak myślicie?
Blisko było, 1-1 i ponoć nie uznany gol na 1-2Akranes- Vikingur
Dokladny wynik 1:2 @9
Gram bo nie widze dlaczego mieliby tego nie wygac. Pels walczyli jak rowni z rownym i z Atlanta i Toronto. Uwazam ze nalezy im sie ten win. Jak widze jeszcze ze kurs na nich rosnie to juz wgl sie jaram. Jak zwrocisz uwage na mecze tej summer league to ruchy kursow sa zazwyczaj nie w ta strone co powinny. Mysle ze ladnie ludzi w konia robia na tych meczach. Ja ryzykuje czysty win, ale polecam tez handi + 4,5. Jak pokryli z mocniejszymi rywalami to z Netsami tez powinni. Obie ekipy graly wyrownane spotkania wiec to tez powinno byc takie. Biore wyzszy kurs.Grasz bo value, czy wiesz coś więcej na temat meczu ?
Od wyjątku są reguły ???? 1:1Normalnie w Islandzkiej bym tego nie robił, ale...
under 2,5 Akranes - Reklavik - 2,78
Jak pograłeś w przerwie under po takim kursie? ???? W przerwie miałem z jakieś 2,13, ale trochę przed przerwą taki, jak podałem wyżej.Ja mam pograny w przerwie under 2,5 po kursie 1,91 więc liczę, że nie strzeli :jezora:
Poszli jak burza ????Gram bo nie widze dlaczego mieliby tego nie wygac. Pels walczyli jak rowni z rownym i z Atlanta i Toronto. Uwazam ze nalezy im sie ten win. Jak widze jeszcze ze kurs na nich rosnie to juz wgl sie jaram. Jak zwrocisz uwage na mecze tej summer league to ruchy kursow sa zazwyczaj nie w ta strone co powinny. Mysle ze ladnie ludzi w konia robia na tych meczach. Ja ryzykuje czysty win, ale polecam tez handi + 4,5. Jak pokryli z mocniejszymi rywalami to z Netsami tez powinni. Obie ekipy graly wyrownane spotkania wiec to tez powinno byc takie. Biore wyzszy kurs.
Przepraszam, to było coś koło 50. minuty, bo dokładnie o 23:05 pograłem, bo grałem to w dublu z overem 11,5 w islandzkiej 5. lidze (czekałem, czekałem, bo co chwilę się zmieniała linia z 11,5 na 12,5 i chciałem zagrać wyższą, ale już nie mogłem się doczekać, w tym meczu kurs leciał na under i zagrałem over 11,5 a skończyło się 2:12, więc i wyższa linia by weszła)Jak pograłeś w przerwie under po takim kursie? ???? W przerwie miałem z jakieś 2,13, ale trochę przed przerwą taki, jak podałem wyżej.
czemu taki typ ? ???? moze wejsc , ale duze ryzyko , bardzo niepewne :Coritiba - Sport Recife 2 @4.45
Seria A za godzinke
Rozumiem. Gdzie taka bogata oferta, że 5 liga islandzka? ????Przepraszam, to było coś koło 50. minuty, bo dokładnie o 23:05 pograłem, bo grałem to w dublu z overem 11,5 w islandzkiej 5. lidze (czekałem, czekałem, bo co chwilę się zmieniała linia z 11,5 na 12,5 i chciałem zagrać wyższą, ale już nie mogłem się doczekać, w tym meczu kurs leciał na under i zagrałem over 11,5 a skończyło się 2:12, więc i wyższa linia by weszła)
No właśnie się zdziwiłem, ale STS ???? Kiedyś też w tej niskiej lidze islandzkiej był taki bramkowy mecz i ludzie się nahapali od STSów hajsu, a ja wtedy nie miałem, więc teraz jak zobaczyłem 1:7 do przerwy i linię 12,5 to się chciałem skusić, ale jak pisałem wcześniej połapałem "tylko" 11,5Rozumiem. Gdzie taka bogata oferta, że 5 liga islandzka? ????
Luke nie wiedzialem, ze masz taka wiedze o brazyliskiej lidze. Szacunek wielki.czemu taki typ ? ???? moze wejsc , ale duze ryzyko , bardzo niepewne :
- moga byc zmeczeni po pucharze
- kilka zwyciestw z rzedu maja
- Coritiba odblokowala sie , a w ostatnim meczu stracila bramke w ostatnich sekundach = wyjda zmotywowani ,zeby ugrac chociaz punkt ????
- na stadionie Coritiby w ostatnich ''czasach'' tylko 3 x zwyciezali goscie , w tym tylko raz w lidze
- Sport Recife gra slabo na wyjazdach - wygralo tlyko z Santosem , a tak to w maju ostatni raz wygrana na boisku rywala
- A i jeszcze Sportn Recife ma obecnie 4 zwycesstwa z rzedu , czyli wyrowananie najllepszego bilansu z rzedu , 5 meczow chyba nie mial
????
jeszcze wielu rzeczy , Pan o mnie nie wiesz !Luke nie wiedzialem, ze masz taka wiedze o brazyliskiej lidze. Szacunek wielki.
15:27New Orleans Pelicans - Brooklyn Nets
Typ: over 40,5 w drugiej kwarcie
Kurs: 1,83 w STS