>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Grasz bo value, czy wiesz coś więcej na temat meczu ?
Gram bo nie widze dlaczego mieliby tego nie wygac. Pels walczyli jak rowni z rownym i z Atlanta i Toronto. Uwazam ze nalezy im sie ten win. Jak widze jeszcze ze kurs na nich rosnie to juz wgl sie jaram. Jak zwrocisz uwage na mecze tej summer league to ruchy kursow sa zazwyczaj nie w ta strone co powinny. Mysle ze ladnie ludzi w konia robia na tych meczach. Ja ryzykuje czysty win, ale polecam tez handi + 4,5. Jak pokryli z mocniejszymi rywalami to z Netsami tez powinni. Obie ekipy graly wyrownane spotkania wiec to tez powinno byc takie. Biore wyzszy kurs.

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Ja mam pograny w przerwie under 2,5 po kursie 1,91 więc liczę, że nie strzeli :jezora:
Jak pograłeś w przerwie under po takim kursie? ???? W przerwie miałem z jakieś 2,13, ale trochę przed przerwą taki, jak podałem wyżej.

O 4,6K

oth

Użytkownik
Gram bo nie widze dlaczego mieliby tego nie wygac. Pels walczyli jak rowni z rownym i z Atlanta i Toronto. Uwazam ze nalezy im sie ten win. Jak widze jeszcze ze kurs na nich rosnie to juz wgl sie jaram. Jak zwrocisz uwage na mecze tej summer league to ruchy kursow sa zazwyczaj nie w ta strone co powinny. Mysle ze ladnie ludzi w konia robia na tych meczach. Ja ryzykuje czysty win, ale polecam tez handi + 4,5. Jak pokryli z mocniejszymi rywalami to z Netsami tez powinni. Obie ekipy graly wyrownane spotkania wiec to tez powinno byc takie. Biore wyzszy kurs.
Poszli jak burza ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Jak pograłeś w przerwie under po takim kursie? ???? W przerwie miałem z jakieś 2,13, ale trochę przed przerwą taki, jak podałem wyżej.
Przepraszam, to było coś koło 50. minuty, bo dokładnie o 23:05 pograłem, bo grałem to w dublu z overem 11,5 w islandzkiej 5. lidze (czekałem, czekałem, bo co chwilę się zmieniała linia z 11,5 na 12,5 i chciałem zagrać wyższą, ale już nie mogłem się doczekać, w tym meczu kurs leciał na under i zagrałem over 11,5 a skończyło się 2:12, więc i wyższa linia by weszła) ;)

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Under 5,5 Gold U-16 - Royal U-16 (hokej) za drobne - 1,75. Grają 2x25 czyli o 10 minut krócej niż 3x20. W tym jedynie upatruje szansę, bo jedynie to czyste statystyki, żadnej znajomościz tego meczu.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Coritiba - Sport Recife 2 @4.45
Seria A za godzinke ;)
czemu taki typ ? ???? moze wejsc , ale duze ryzyko , bardzo niepewne :
- moga byc zmeczeni po pucharze
- kilka zwyciestw z rzedu maja
- Coritiba odblokowala sie , a w ostatnim meczu stracila bramke w ostatnich sekundach = wyjda zmotywowani ,zeby ugrac chociaz punkt ????
- na stadionie Coritiby w ostatnich &#39;&#39;czasach&#39;&#39; tylko 3 x zwyciezali goscie , w tym tylko raz w lidze
- Sport Recife gra slabo na wyjazdach - wygralo tlyko z Santosem , a tak to w maju ostatni raz wygrana na boisku rywala
- A i jeszcze Sportn Recife ma obecnie 4 zwycesstwa z rzedu , czyli wyrowananie najllepszego bilansu z rzedu , 5 meczow chyba nie mial
????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Przepraszam, to było coś koło 50. minuty, bo dokładnie o 23:05 pograłem, bo grałem to w dublu z overem 11,5 w islandzkiej 5. lidze (czekałem, czekałem, bo co chwilę się zmieniała linia z 11,5 na 12,5 i chciałem zagrać wyższą, ale już nie mogłem się doczekać, w tym meczu kurs leciał na under i zagrałem over 11,5 a skończyło się 2:12, więc i wyższa linia by weszła) ;)
Rozumiem. Gdzie taka bogata oferta, że 5 liga islandzka? ????

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Rozumiem. Gdzie taka bogata oferta, że 5 liga islandzka? ????
No właśnie się zdziwiłem, ale STS ???? Kiedyś też w tej niskiej lidze islandzkiej był taki bramkowy mecz i ludzie się nahapali od STSów hajsu, a ja wtedy nie miałem, więc teraz jak zobaczyłem 1:7 do przerwy i linię 12,5 to się chciałem skusić, ale jak pisałem wcześniej połapałem &quot;tylko&quot; 11,5 ;)

5567 719

5567

Użytkownik
czemu taki typ ? ???? moze wejsc , ale duze ryzyko , bardzo niepewne :
- moga byc zmeczeni po pucharze
- kilka zwyciestw z rzedu maja
- Coritiba odblokowala sie , a w ostatnim meczu stracila bramke w ostatnich sekundach = wyjda zmotywowani ,zeby ugrac chociaz punkt ????
- na stadionie Coritiby w ostatnich &#39;&#39;czasach&#39;&#39; tylko 3 x zwyciezali goscie , w tym tylko raz w lidze
- Sport Recife gra slabo na wyjazdach - wygralo tlyko z Santosem , a tak to w maju ostatni raz wygrana na boisku rywala
- A i jeszcze Sportn Recife ma obecnie 4 zwycesstwa z rzedu , czyli wyrowananie najllepszego bilansu z rzedu , 5 meczow chyba nie mial
????
Luke nie wiedzialem, ze masz taka wiedze o brazyliskiej lidze. Szacunek wielki.

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
ja pierniczę, raz się człowiek decyduje zagrać coś z tego NBA summer league i trafia na najbardziej stronniczy mecz ze wszystkich

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom