>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dostał czerwoną za obrazanie, a że miał kumulacje to dostal automatycznie bana.
troche bez sensu. Chlop ma wiedze o koszu jak malo kto a dostaje bana. Rozumiem ze za obrazanie, ale max zolta kartka, najwyzej upomnienie bo co z tego ze forum bedzie ladne w slowach a brak bedzie dobrych typow? Pozniej dziwota ze ludzie odchodza z tego forum na inne. W najgorszym wypadku mozna skasowac post i tyle, chyba nie jest to uciazliwe przy takiej ilosci moderatorow.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Chorwatki +14,5 @1,86 z Argentyną w siatę. Polki miały sporą przewagę z Kanadyjkami, drugi set do 9. Kanada zlała Argentynę. Nasze niby też miazga z Chorwatkami, ale spodziewam się zaciętego meczu.

ice29 251

ice29

Użytkownik
Co powiecie o meczu USA - Panama ? ja oglądam kilka minut i nwm czy zamykać tych amerykańców czy nie ,mogliby gola władować .
ja przed meczem na Panamę postawiłem, w 1 połowie obie drużyny miały kilka okazji, chyba trochę lepsze USA

mam nadzieję, że w 2 coś wpadnie dla gości

orzeszek28 335

orzeszek28

Użytkownik
ja przed meczem na Panamę postawiłem, w 1 połowie obie drużyny miały kilka okazji, chyba trochę lepsze USA

mam nadzieję, że w 2 coś wpadnie dla gości
Po pierwszej połowie bym stawiał na USA ale boję się , że te sytuację się zemszczą i Panamą coś wwali . Najlepiej jakby USA strzeliło to bym zamykał bo bez sensu byłoby to trzymać jeśli oni przed polem karnym nagle dostają kontuzji mózgu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom