Juz ok jakiś problem bo na aplikacji patrzyłem. W sts gram bo kasa w pół godziny i to mam sprawdzone ale często zaglądam do fortuny naziemnej bo dużo większą oferta.Nie grac u ziemniakow, nie dosc ze podatek to jeszcze takie walki hahaha
Hehe wywiesza jego zdjęcie w galerii "tych klientów nie obsługujemy " i tyle się nagra w lokalu.moze jaka awaria itp STS to niepewna firma , ale jak sie chce zagrac tasme to lepiej w punkcie stacjonarnym STSs puscic niz na necie u nich , bo kombinuja cos , a tak kupon wydrukowany sie ma i nic ci nie zrobia
Mialem tak kiedys, ze wylaczylem to okno transakcji zanim dostalem potwierdzenie o przelewie i zadzwonilem wtedy do supportu przelewow24 i gosc mi kazal poczekac i faktycznie normalnei doszlo tylko ze u mnie to trwalo z 2-3 godziny max, a nie tyle czasusory za spam, ale nie wiem czemu jak zrobilem wplate na 1x przez przelewy24 (mbank) i niby zatwierdzone wszystko ok poszlo a hajsu nie widac. pare dni temu robilem tak samo i wiadomo - bylo momentalnie na koncie do gry.. a teraz minelo z 9h i do tej pory nie ma. potraktowali to jako weekend (haha) i puszcza po weekendzie czy cos sie system zamulil w p24?
Polki win 3. set @1,43