D
0
dutra
Gość
Dellacqua/Ram @1.66
Spora niespodzianka, sensacja bym tego nie nazwal patrzac na to jak mecza bule w tym rokuok, thiem drugie przełamanie, tego nie może zepsuć. Swoją drogą ale będzie sensacja jak Mahuty polecą, Willisa to wszyscy pamiętają z zeszłego roku ale jego partnera to pierwszy raz widzę.
4:6 w 3cim secie...Misza kurs 40+....ktos gra zza firanki?czy dopiero sie dowiemy jak wygra, ze wszyscu grali po kursie 40 ???? ????
e: Pograne Misha @ 40 w 5Dimes za 1/3 stalej stawki. Jak cos to bedzie sie kontrowac jak spadnie kurs do 1.8
Bułgaria baby 3,01 przy 3-5 w taju
6ty dzien wimbledonu i znowu 3 niespodzianki tylko.Under 4 izi5ty dzien Wimbledonu i coz za zwrot akcji. w WTA na 8 meczy tylko 1 niedoceniona. W ATP tylko 2, a wiec suma sumarum tylko 3 niespodzianki. Over 4.5 wydawal sie izi po 1.53 bo az 16 spotkan bylo ale niestety znowu psikus.
A wiec ile niefaworytow wygra w 6tym dniu Wimbledonu woiczajac ATP i WTA?
ATP &WTA
over 4 @ 2.00
Under 4 @ 1.75
Nie grac u ziemniakow, nie dosc ze podatek to jeszcze takie walki hahahaWłaśnie sts wyzerowal mi konto. Zniknęło 7k. Widziałem ze ostatnio były już takie sytuacje co musze zrobić?
Dellacqua/Ram @1.66
na styk ale
poczekajmy, jedna kwaarta i może być zamiecione ????-21.5 w pre ???? Tez sledze ten meczlinia ladnie windowala 173.5 ????
to jest stary chwyt, stosowany 10-12 lat temu przez niektóre buki internetowe. Zerowane były konta powyżej 3-5k. Później trzeba było kilka razy do suportu pisać i w większości przypadków odnosiło skutek, a jako wytłumaczenie zawsze pisali - awaria systemu komputerowego( zawsze jest odsetek graczy który nie napisze z różnych względówWłaśnie sts wyzerowal mi konto. Zniknęło 7k. Widziałem ze ostatnio były już takie sytuacje co musze zrobić?
moze jaka awaria itp STS to niepewna firma , ale jak sie chce zagrac tasme to lepiej w punkcie stacjonarnym STSs puscic niz na necie u nich , bo kombinuja cos , a tak kupon wydrukowany sie ma i nic ci nie zrobiaWłaśnie sts wyzerowal mi konto. Zniknęło 7k. Widziałem ze ostatnio były już takie sytuacje co musze zrobić?