251 ice29 Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3781 a dodam jeszcze: USA-Panama over 1.5 @2.40 forbet Kliknij aby rozwinąć... Over szybko siedzi ???? guzan ratuje ile może, ale czas na kolejne gole panamy
a dodam jeszcze: USA-Panama over 1.5 @2.40 forbet Kliknij aby rozwinąć... Over szybko siedzi ???? guzan ratuje ile może, ale czas na kolejne gole panamy
335 orzeszek28 Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3782 i 1-1 a ja chcialem pograc over 1.5 grubo bo widzialem ze cisna ,ehhh,dawac USA
K 60 kamilovski Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3784 i 1-1 a ja chcialem pograc over 1.5 grubo bo widzialem ze cisna ,ehhh,dawac USA Kliknij aby rozwinąć... Jak patrzę na grę teraz to chęć jest zagrać 3gol panamy...
i 1-1 a ja chcialem pograc over 1.5 grubo bo widzialem ze cisna ,ehhh,dawac USA Kliknij aby rozwinąć... Jak patrzę na grę teraz to chęć jest zagrać 3gol panamy...
335 orzeszek28 Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3785 Jak patrzę na grę teraz to chęć jest zagrać 3gol panamy... Kliknij aby rozwinąć... teraz amerykanie przycisną znowu i mam nadzieje ze strzela
Jak patrzę na grę teraz to chęć jest zagrać 3gol panamy... Kliknij aby rozwinąć... teraz amerykanie przycisną znowu i mam nadzieje ze strzela
4K atp_open Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3786 Pograne Wizards @ 3.43 za 1.5 stalej stawki @ 5Dimes. Jak nie wejdzie to bedzie 0 na dzis. Jak wejdzie bedzie dobrze. @Betrayal, wiem o tym. Liczylem w najgorszym wypadku na pojedynek, a tu Kanada prowadzi prawie caly mecz Kliknij aby rozwinąć... 88:91... czyli na zero dzisiaj eh. bylo 86:83 na 50 sek do konca.
Pograne Wizards @ 3.43 za 1.5 stalej stawki @ 5Dimes. Jak nie wejdzie to bedzie 0 na dzis. Jak wejdzie bedzie dobrze. @Betrayal, wiem o tym. Liczylem w najgorszym wypadku na pojedynek, a tu Kanada prowadzi prawie caly mecz Kliknij aby rozwinąć... 88:91... czyli na zero dzisiaj eh. bylo 86:83 na 50 sek do konca.
K 60 kamilovski Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3787 teraz amerykanie przycisną znowu i mam nadzieje ze strzela Kliknij aby rozwinąć... Masz rację gra się zmieniła Ale to aż trzeba gola stracić żeby znowu zacząć grać? O.O
teraz amerykanie przycisną znowu i mam nadzieje ze strzela Kliknij aby rozwinąć... Masz rację gra się zmieniła Ale to aż trzeba gola stracić żeby znowu zacząć grać? O.O
335 orzeszek28 Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3788 Masz rację gra się zmieniła Ale to aż trzeba gola stracić żeby znowu zacząć grać? O.O Kliknij aby rozwinąć... w ich przypadku niestety tak, szkoda , że grają na pałę zamiast rozsądniej rozegrać to ,mam nadzieje, że pierwsi teraz strzelą i zamykam bo jeszcze i stracą pewnie jak tak będą grać
Masz rację gra się zmieniła Ale to aż trzeba gola stracić żeby znowu zacząć grać? O.O Kliknij aby rozwinąć... w ich przypadku niestety tak, szkoda , że grają na pałę zamiast rozsądniej rozegrać to ,mam nadzieje, że pierwsi teraz strzelą i zamykam bo jeszcze i stracą pewnie jak tak będą grać
4K atp_open Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3789 Pograłem tasiemke z siatki żeby nocka w pracy szybciej zleciła Kliknij aby rozwinąć... tak sie zaczyna. Jak cos to przypomnisz sobie moje slowa. Obym sie mylil.
Pograłem tasiemke z siatki żeby nocka w pracy szybciej zleciła Kliknij aby rozwinąć... tak sie zaczyna. Jak cos to przypomnisz sobie moje slowa. Obym sie mylil.
829 nowikjr Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3790 tak sie zaczyna. Jak cos to przypomnisz sobie moje slowa. Obym sie mylil. Kliknij aby rozwinąć... gorzej jakby przegrał dzisiaj 7k i dalej robił na noc taśmę, zamiast wyluzować na 2-3 dni
tak sie zaczyna. Jak cos to przypomnisz sobie moje slowa. Obym sie mylil. Kliknij aby rozwinąć... gorzej jakby przegrał dzisiaj 7k i dalej robił na noc taśmę, zamiast wyluzować na 2-3 dni
K 60 kamilovski Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3791 gorzej jakby przegrał dzisiaj 7k i dalej robił na noc taśmę, zamiast wyluzować na 2-3 dni Kliknij aby rozwinąć... Przy takiej wygranej polecam wyłączenie betow na dzień dwa. . Jakieś zimne piwko... reset mózgu zimna głowa i potem robić swoje :razz:
gorzej jakby przegrał dzisiaj 7k i dalej robił na noc taśmę, zamiast wyluzować na 2-3 dni Kliknij aby rozwinąć... Przy takiej wygranej polecam wyłączenie betow na dzień dwa. . Jakieś zimne piwko... reset mózgu zimna głowa i potem robić swoje :razz:
33,1K pezio Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3793 Przy takiej wygranej polecam wyłączenie betow na dzień dwa. . Jakieś zimne piwko... reset mózgu zimna głowa i potem robić swoje :razz: Kliknij aby rozwinąć... A może dla niego 7k to dopiero preludium do prawdziwego grania :razz: Chorwatki cienko w tym pierwszym secie, choć trochę podgoniły w końcówce i mamy -5. Może powalczą jeszcze.
Przy takiej wygranej polecam wyłączenie betow na dzień dwa. . Jakieś zimne piwko... reset mózgu zimna głowa i potem robić swoje :razz: Kliknij aby rozwinąć... A może dla niego 7k to dopiero preludium do prawdziwego grania :razz: Chorwatki cienko w tym pierwszym secie, choć trochę podgoniły w końcówce i mamy -5. Może powalczą jeszcze.
335 orzeszek28 Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3794 Kurde coś Ci amerykanie spuścili z tonu ???? Jak nie przycisną to będzie klops ;/
K 60 kamilovski Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3795 A może dla niego 7k to dopiero preludium do prawdziwego grania :razz: Chorwatki cienko w tym pierwszym secie, choć trochę podgoniły w końcówce i mamy -5. Może powalczą jeszcze. Kliknij aby rozwinąć... Taka "gra wstępna " powiadasz
A może dla niego 7k to dopiero preludium do prawdziwego grania :razz: Chorwatki cienko w tym pierwszym secie, choć trochę podgoniły w końcówce i mamy -5. Może powalczą jeszcze. Kliknij aby rozwinąć... Taka "gra wstępna " powiadasz
33,1K pezio Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3796 Vanni wygra TB jak do niego dojdzie @1,72 W tym trzecim secie pewniejszy na serwisie.
K 60 kamilovski Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3797 Kurde coś Ci amerykanie spuścili z tonu ???? Jak nie przycisną to będzie klops ;/ Kliknij aby rozwinąć... Można powiedzieć ze cisną trochę ale..... do pola karnego i.... rak mózgu :zoltakartka:
Kurde coś Ci amerykanie spuścili z tonu ???? Jak nie przycisną to będzie klops ;/ Kliknij aby rozwinąć... Można powiedzieć ze cisną trochę ale..... do pola karnego i.... rak mózgu :zoltakartka:
335 orzeszek28 Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3798 Można powiedzieć ze cisną trochę ale..... do pola karnego i.... rak mózgu :zoltakartka: Kliknij aby rozwinąć... szkoda słów,może im szczęście dopiszą i coś przypadkiem wpadnie,może jakiś karny
Można powiedzieć ze cisną trochę ale..... do pola karnego i.... rak mózgu :zoltakartka: Kliknij aby rozwinąć... szkoda słów,może im szczęście dopiszą i coś przypadkiem wpadnie,może jakiś karny
K 60 kamilovski Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3799 szkoda słów,może im szczęście dopiszą i coś przypadkiem wpadnie,może jakiś karny Kliknij aby rozwinąć... W tym kuponie z USA miałem internacional -Criciuma BTS. .. I gospodarze zdobyli gola w 93 minucie więc pozostało Wierzyć w USA ???? ????
szkoda słów,może im szczęście dopiszą i coś przypadkiem wpadnie,może jakiś karny Kliknij aby rozwinąć... W tym kuponie z USA miałem internacional -Criciuma BTS. .. I gospodarze zdobyli gola w 93 minucie więc pozostało Wierzyć w USA ???? ????
335 orzeszek28 Użytkownik Lipiec 9, 2017 #3800 W tym kuponie z USA miałem internacional -Criciuma BTS. .. I gospodarze zdobyli gola w 93 minucie więc pozostało Wierzyć w USA ???? ???? Kliknij aby rozwinąć... chyba po ptokach bo myślę, że masówka była na USA ????
W tym kuponie z USA miałem internacional -Criciuma BTS. .. I gospodarze zdobyli gola w 93 minucie więc pozostało Wierzyć w USA ???? ???? Kliknij aby rozwinąć... chyba po ptokach bo myślę, że masówka była na USA ????