ice29
Użytkownik
Over szybko siedzi ???? guzan ratuje ile może, ale czas na kolejne gole panamy
Jak patrzę na grę teraz to chęć jest zagrać 3gol panamy...i 1-1 a ja chcialem pograc over 1.5 grubo bo widzialem ze cisna ,ehhh,dawac USA
teraz amerykanie przycisną znowu i mam nadzieje ze strzelaJak patrzę na grę teraz to chęć jest zagrać 3gol panamy...
88:91... czyli na zero dzisiaj eh. bylo 86:83 na 50 sek do konca.Pograne Wizards @ 3.43 za 1.5 stalej stawki @ 5Dimes. Jak nie wejdzie to bedzie 0 na dzis. Jak wejdzie bedzie dobrze.
@Betrayal, wiem o tym. Liczylem w najgorszym wypadku na pojedynek, a tu Kanada prowadzi prawie caly mecz
Masz rację gra się zmieniła Ale to aż trzeba gola stracić żeby znowu zacząć grać? O.Oteraz amerykanie przycisną znowu i mam nadzieje ze strzela
w ich przypadku niestety tak, szkoda , że grają na pałę zamiast rozsądniej rozegrać to ,mam nadzieje, że pierwsi teraz strzelą i zamykam bo jeszcze i stracą pewnie jak tak będą graćMasz rację gra się zmieniła Ale to aż trzeba gola stracić żeby znowu zacząć grać? O.O
tak sie zaczyna. Jak cos to przypomnisz sobie moje slowa. Obym sie mylil.Pograłem tasiemke z siatki żeby nocka w pracy szybciej zleciła
gorzej jakby przegrał dzisiaj 7k i dalej robił na noc taśmę, zamiast wyluzować na 2-3 dnitak sie zaczyna. Jak cos to przypomnisz sobie moje slowa. Obym sie mylil.
Przy takiej wygranej polecam wyłączenie betow na dzień dwa. . Jakieś zimne piwko... reset mózgu zimna głowa i potem robić swoje :razz:gorzej jakby przegrał dzisiaj 7k i dalej robił na noc taśmę, zamiast wyluzować na 2-3 dni
A może dla niego 7k to dopiero preludium do prawdziwego grania :razz:Przy takiej wygranej polecam wyłączenie betow na dzień dwa. . Jakieś zimne piwko... reset mózgu zimna głowa i potem robić swoje :razz:
Taka "gra wstępna " powiadaszA może dla niego 7k to dopiero preludium do prawdziwego grania :razz:
Chorwatki cienko w tym pierwszym secie, choć trochę podgoniły w końcówce i mamy -5. Może powalczą jeszcze.
Można powiedzieć ze cisną trochę ale..... do pola karnego i.... rak mózgu :zoltakartka:Kurde coś Ci amerykanie spuścili z tonu ???? Jak nie przycisną to będzie klops ;/
szkoda słów,może im szczęście dopiszą i coś przypadkiem wpadnie,może jakiś karnyMożna powiedzieć ze cisną trochę ale..... do pola karnego i.... rak mózgu :zoltakartka: