pezio
Użytkownik
no grają przeciwko mnie ewidentniePoniżej 56,5 w drugim @1,56
no grają przeciwko mnie ewidentniePoniżej 56,5 w drugim @1,56
Hahahah ja perPoniżej 56,5 w drugim @1,56
Wygrały już 3-1 w sparingu kilka dni temu przy 4tys kibiców beznadziejnych Argentynek, więc wg mnie zajebisty typ.Chorwacja K @ 4.5
Czy tylko mi się wydaje, że ta godzina faworyzuje gospodarzy?Właśnie, czemu tak późno te najważniejsze mecze w LŚ są rozgrywane? W grupie i półfinały normalnie jakoś jechali
Chcesz to Ci przetrzymać mogę jak Ci się nie mieści :razz:Uff chorwatki ogarnęły seta a myślałem ze nie dadzą rady. Jeżeli chodzi o kasę to 6 tys juz na koncie bankowym. Nie lubię trzymać dużo kasy u buka.
No coś w tym jest. Taka zmiana godziny na pewno nie sprzyja Francuzom. Pomijając już umiejętności, formę itd to jest to spory handicap dla gospodarzy. Handi -5,5 pkt na Brazylię wygląda ładnieCzy tylko mi się wydaje, że ta godzina faworyzuje gospodarzy?
Chcesz to Ci przetrzymać mogę jak Ci się nie mieści :razz:
ano :]@5567, Connecticut dzisiaj... ????
Nie sądzę. FIVB podejmuje wszystkie decyzje. Nawet Bruno czytałem, że narzekał na tą godzinę. Jedyne co mi przychodzi do głowy w kwestii tej godziny, to lepsza pora jesli idzie o ogladalnosc w Stanach... W Brazylii i tak beda ogladac bez wzgledu na godzine...Ta część jest już u organizatorów - Brazylia
???? jeszcze ... Ale gratulacje ze jeszcze to miescisz ????Jeszcze mi się mieści ale będę pamiętał o Tobie