Dokładnie, ale patrząc po tym jak Errani się prezentuje to tu będzie 6-1 6-1.Bet dnia jak wczoraj pisałem to było właśnie to 2:0 po 1,6 bo powinno być maks 1,35-1,4 na to zdarzenie choć jeszcze mecz trwa i wszystko możliwe.
Woźniacki 2:0 + Frtiz vs Isner over 41.5 ako. 2.85
I jak podbijasz na mecz i dalej wierzysz, że Wozniacki może zawojować ten turniej ???? ?eh szkoda
Dokładnie to pisałem wczoraj czym ona miała zagrozić serwisem poniżej 100 km/h czy balonikami za siatkęDokładnie, ale patrząc po tym jak Errani się prezentuje to tu będzie 6-1 6-1.
Dlatego tylko mnie upewniłeś, że do tasiemki czystego wina można wziąćDokładnie to pisałem wczoraj czym ona miała zagrozić serwisem poniżej 100 km/h czy balonikami za siatkę
Zgadza się Babos w ostatnich tygodniach to tragiczną formę prezentowała, tyle że właśnie jak już miała trafić na rozstawioną rywalkę to naprawdę dużo lepiej trafić nie mogła bo Dunka nigdy na Wimbledonie dobrze nie grała i w tym roku też sukcesów jej nie wróżę. Ale z obecną Babos faktycznie wstyd by było przegrać.Jak Karolina to przegra to będzie niezła sensacja. Babos to chyba obecnie najgorsza zawodniczka pod względem formy z top 50 od wygranego turnieju u siebie gra tragicznie.
Lesia Tsurenko @ 2.15