>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
lobot 644

lobot

Użytkownik
Uuu to się profesjonalista odezwał hehe. Nie zgadzasz się może co do tego, że Wozniacki to przebijaczka typowa? Fakt że bardzo regularna i to wystarcza na 90% WTA ale jak trafi się ogarnięta dziewczyna po 2 stronie to Karolinka jest bezradna bo zwyczajnie nie ma argumentów.
Szkoda dyskutować... Ja się obronię moimi typami, a cała reszta będzie tylko płakać w postach &quot;dimitrov handel&quot; itp Powodzenia

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Szkoda dyskutować... Ja się obronię moimi typami, a cała reszta będzie tylko płakać w postach &quot;dimitrov handel&quot; itp Powodzenia
No zobaczymy jak te -3,5 gema na Karolinkę bo nawet ta będąca bez formy Babos łamie ją na luziku i nie jest tutaj bez szans:grin:

zegee 51

zegee

Użytkownik
Ludzie sie ladnie kompromituja piszac o ustawionych meczach na Wimbledonie ???? czasami warto tu wejsc i sie posmiac ????

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Ludzie sie ladnie kompromituja piszac o ustawionych meczach na Wimbledonie ???? czasami warto tu wejsc i sie posmiac ????
Eee tam to już normalka i mozna się przyzwyczaić, ale pisanie, że Caroline Wozniacki może dojść bardzo daleko na Wimbledonie (cokolwiek to znaczy, dla mnie co najmniej 1/2) to jest dopiero beka patrząc na styl Dunki i jej dotychczasowe osiągnięcia na Wimblu. Nawet pomimo kryzysu wielu zawodniczek z czołówki.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Tsvetana zaczyna. W godzinkę się uwinie.
W godzinę to może nie, under 18.5 powinien wejść, chociaż bezpieczniejsze było to 2-0. Ja wziąłem czysty win po 1.22 do tasiemki i to był bet dnia chyba. Niby kurs niski, ale prawie 100%.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Goerges jest niemozliwa, rywalka zwija sie z bolu i mimo to, wygrywa seta, sie Julia napalila i wyszlo..
Dlatego odpuszczam mecze z udziałem Julii mimo że to moja ulubiona zawodniczka to jej styl gry właśnie taki jest i często już przegrywała wygrane spotkania. Ale myślę że dziś da rade.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
W godzinę to może nie, under 18.5 powinien wejść, chociaż bezpieczniejsze było to 2-0. Ja wziąłem czysty win po 1.22 do tasiemki i to był bet dnia chyba. Niby kurs niski, ale prawie 100%.
Bet dnia jak wczoraj pisałem to było właśnie to 2:0 po 1,6 bo powinno być maks 1,35-1,4 na to zdarzenie choć jeszcze mecz trwa i wszystko możliwe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom