>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
lobot 644

lobot

Użytkownik
Karolinka Woźniacka wygląda bardzo fajnie, proszę sledzić jej match up w kolejnych rundach, bo według mnie w tej edycji Wimbla może zajść bardzo daleko ????

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Karolinka Woźniacka wygląda bardzo fajnie, proszę sledzić jej match up w kolejnych rundach, bo według mnie w tej edycji Wimbla może zajść bardzo daleko ????
tylko napisales i od razu Babos ja przelamala :grin:

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Weeź przestań, ta przebijaczka i to jeszcze na trawie? Babos jest bez formy i sprawia jej kłopot, max 3-4 runda bez patrzenia w drabinkę.

lobot 644

lobot

Użytkownik
Powiem tak, po Waszych wypowiedziach, widać, że większość z Was to amatorzy totalni. Przynajmniej jeśli chodzi o tenisa...

qarny 2,1K

qarny

Użytkownik
Powiem tak, po Waszych wypowiedziach, widać, że większość z Was to amatorzy totalni. Przynajmniej jeśli chodzi o tenisa...
jeśli o mnie chodzi to lubie sobie na początku ponarzekać, tyle ????
napisałem o Haasie bo na niego postawiłem i tyle.
nie bierz wszystkiego do siebie, każdy inaczej odczuwa mecz itp.
wiadomo, że trzeba wygrać 3 sety by wygrać mecz, ale ja po prostu lubię sobie z początku jak nie idzie ponarzekać, by potem humor z czasem się poprawiał (albo i nie)

pozdro

lobot 644

lobot

Użytkownik
jeśli o mnie chodzi to lubie sobie na początku ponarzekać, tyle ????
napisałem o Haasie bo na niego postawiłem i tyle.
nie bierz wszystkiego do siebie, każdy inaczej odczuwa mecz itp.
wiadomo, że trzeba wygrać 3 sety by wygrać mecz, ale ja po prostu lubię sobie z początku jak nie idzie ponarzekać, by potem humor z czasem się poprawiał (albo i nie)

pozdro
Akurat Ciebie nie miałem na myśli :razz:

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Uuu to się profesjonalista odezwał hehe. Nie zgadzasz się może co do tego, że Wozniacki to przebijaczka typowa? Fakt że bardzo regularna i to wystarcza na 90% WTA ale jak trafi się ogarnięta dziewczyna po 2 stronie to Karolinka jest bezradna bo zwyczajnie nie ma argumentów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom