atp_open
Użytkownik
w 5Dimes jest taka opcja.ale zanim Ci zatwierdzi to sie kursy juz zmienia...chore to a mozna dac za 510zl i po sekundzie podbic za drugie 510 ? czy nie ma takiej opcji ?
w 5Dimes jest taka opcja.ale zanim Ci zatwierdzi to sie kursy juz zmienia...chore to a mozna dac za 510zl i po sekundzie podbic za drugie 510 ? czy nie ma takiej opcji ?
chodzi ci o sparks +21 ?Czy tylko mnie korci pogrqc za pol stawki na Mystics +21 @9?? Kto mysli podobnie niech podniesie reke.
P.S na Sparks jakie zanizone linie na 3cia kwarte. z 1.4 zrobilo sie 1.26 na bet365.Haha
Guto oraz DW Pieknie ????Kupon tak bardzo mi się podoba, że aż mam obawy, czy wejdzie ????
Osobiście pogram singlem Pedro/Guto oraz za połowę stawki ich DW 2-0.
Stojanowski z Jarzutkinem to rozpędzeni chłopacy, moc w ataku, ale myślę, że jeszcze to dla nich nieco za wysokie progi. Oglądałem wczoraj Guto na żywo i byli bardzo stabilni i skuteczni. Myślę, że im dalej w turnieju, tym bardziej na serio podchodzą do przeciwników. Powinno być i tym razem tak samo.
Niemczyk z Karnbaum - tą parę widziałem w tym sezonie tylko kilka razy i to na przestrzeni trwającego sezonu. W mojej ocenie bez rewelacji w każdym aspekcie siatkarskiego rzemiosła. Ich przeciwniczki widziałem w akcji w maju - gdy urwały seta Behrens/Schumacher i nie wyglądało to na zupełną patologię siatkarską. Co więcej, sprawdzając wyniki w tym sezonie natrafiłem na fakt, że te pary zmierzyły się już ze sobą w tym roku, gdzie Niemczyk z Karnbaum wtopiły dość gładko, przegrywając sety 11-21 oraz 10-15. http://www.oddsportal.com/beach-volleyball/germany/nurnberg-sbt-women/karnbaum-sabrina-niemczyk-natascha-ferger-sandra-schneider-sarah-dfp73wgn/ Jak dla mnie - czysto statystycznie, Ferger z koleżanką notują progres w ciągu roku i myślę, że pobieranie na ich przegraną kursu 1,30 (czyli dającego 77% szans na wygraną) to spore ryzyko. Czy mógłbyś napisać @Rogerfede93 - kilka słów od siebie w kwestii tego ostatniego typu?
Heh... ja bym raczej łapał +21,5 za 2 stawki jesli byłaby taka opcja =)Czy tylko mnie korci pogrqc za pol stawki na Mystics +21 @9?? Kto mysli podobnie niech podniesie reke.
P.S na Sparks jakie zanizone linie na 3cia kwarte. z 1.4 zrobilo sie 1.26 na bet365.Haha
Dlaczego męczysz?osobiscie sam szukam jakiegos buka narazie mecze sie z 1xbet, moze sprawdz dafabet
Dzisiaj zalegly bonus obstawilem dalem w nim niemcy awans + 2zdarzenia z lola, pozniej chcialem zagrac cos z tych samych meczy z lola ale inne zaklady nie moglem, bo mialem obstawione te mecze w kuponie bonusowym. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem i najgorsze ze powchodzilo to czego nie moglem stawiac...Dlaczego męczysz?
1mapa fb team liquid 2.5 kurs
A tak, również mnie to spotkało. Widocznie, maja taki zapis w regulaminie. Nie możesz nawet zagrać, jak już nawet kupon jest przegrany. A jak zagrasz za normalny hajs to możesz wchodzić w mecz ile chcesz...Dzisiaj zalegly bonus obstawilem dalem w nim niemcy awans + 2zdarzenia z lola, pozniej chcialem zagrac cos z tych samych meczy z lola ale inne zaklady nie moglem, bo mialem obstawione te mecze w kuponie bonusowym. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem i najgorsze ze powchodzilo to czego nie moglem stawiac...
Vasco da gama 1 polowa DNB @ 2.15