Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Wczoraj pytałem o grę w Polsce,na koncie bet365,zarejestrowanym w UK. Kilka osób odpisalo,że można przez vpn,ale teraz dowiaduję się,że na 365 się raczej nie da,bo mają dobre zabezpieczenia. Czy jest tu ktoś kto konkretnie gra w taki sposób na 365? Może odpisać na priv,dzięki.
Wiesz, ostatnio było tu kilka analiz na forum pod kątem zmęczenia, upału itd i raczej się nie sprawdzały.
Ile razy czytałem błagania żeby zawodnik nie kreczował (bo będzie zwrot), po czym on wygrywał i topił kupony to nawet nie policzę. Albo porady "grajcie tam gdzie krecz = win", chyba też się sprawdzają sporadycznie.
Ale jak macie silne przekonanie o kontuzji to grajcie, nie odradzam :grin:
Po prostu piszę, czego sam się trzymam.
Wiesz, ostatnio było tu kilka analiz na forum pod kątem zmęczenia, upału itd i raczej się nie sprawdzały.
Ile razy czytałem błagania żeby zawodnik nie kreczował (bo będzie zwrot), po czym on wygrywał i topił kupony to nawet nie policzę. Albo porady "grajcie tam gdzie krecz = win", chyba też się sprawdzają sporadycznie.
Ale jak macie silne przekonanie o kontuzji to grajcie, nie odradzam
Po prostu piszę, czego sam się trzymam.
Kwota przekracza bieżący limit natychmiastowych wpłat, dlatego też pieniądze nie będą dostępne aż do następnego dnia roboczego. Czy chcesz kontynuować? Trustly co za *****. Skrill nie ma już na Unibecie to chyba nie ma co grac
na telefonie tez nie dziala. Co jest? jeszcze godzine temu dzialalo.
Blokuje skrilla czy jak? DNSY mam ustawione. Stalo sie tak gdy probowalem zaplacic karta skrill mastercard do bet-at-home.
Na telefonie na Puffin przegladarce dziala.
Unibet nie ma juz skrilla jako medote wplaty??
Panowie napisz mi ktos gdzie moge wplacic skrillem bezproblemowo bo chcialbym tasiemke zagrac a zostalo 30 min...