Dobry vpn i da się grać w taki sposóbWczoraj pytałem o grę w Polsce,na koncie bet365,zarejestrowanym w UK. Kilka osób odpisalo,że można przez vpn,ale teraz dowiaduję się,że na 365 się raczej nie da,bo mają dobre zabezpieczenia. Czy jest tu ktoś kto konkretnie gra w taki sposób na 365? Może odpisać na priv,dzięki.
na 1xbet bez problemu da się wpłacić $$ ze skrill, właśnie spróbowałem i poszło na luzie
Przeciez na czacie mi napisali ze nie mozna
Ja bym go nie ruszał.Jesli już to jakaś gra na młodzianaPanowie Jerzy dziś robi pierwszy krok w stronę tytułu czy już bilet na wieczorny samolot do Łodzi zakupiony? ????
Trochę mnie kusi go pograć bo jak się czajnik nie zagotuje to powinien ogarnąć tego smyka, a może overek setowy?
Spróbuj na 1xbet ???? mi poszlo przed chwila normalnie, coś ciekawego grasz ?Przeciez na czacie mi napisali ze nie mozna
Nie ma ich :]Są:;/:
Jak Szop wygra pierwszego seta to w drugiego wchodzę dla Młodego. I tak do skutku, bo szop 3:0 nie ogarnie. Win Shapo też mam pograny.Janowicz @ 1.70 w drodze po tytul Wielkiego Szlema.... commmon szopmen
To co sprawdzasz to jest fejkowa strona STS'u tam każdy jest.Na 1 stronie, pozycja 25
Szopmen lekko lyka młodzika cos czuje ze to jego turniej bedziee....Jak Szop wygra pierwszego seta to w drugiego wchodzę dla Młodego. I tak do skutku, bo szop 3:0 nie ogarnie. Win Shapo też mam pograny.