>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
a nawet jak wycofaja Skrilla to u niektorych mozna wyplaacac na Paysafecard np. u ruskich i wplacac przez PSC do nich .MOZNa po 14 lipca wyplacic na pSC przerzucic na SKrill i wyplacici bankomatem przez karte SKrill.
Ten jaki obsrany... Od wczoraj tylko o tych wyplatach pisze :grin: Luke, Ty to o wyplaty się nie martw ????

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Jak myślicie Djoković dziś na spokojnie ?
Ja myślę, że tak. Djoko 2-0 @1,64.
&#39;La Monf&#39; to pajac, pamiętam jak grali w półfinale US Open w poprzednim sezonie, to pierwsze dwa sety będący w znakomitej formie Gael totalnie sobie przebimbał zachowując się jak na meczu pokazowym. On ma swoje akcje.

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Oglądam juz drugi mecz polaków w plażówkę i ten Szałankiewicz jest niemożliwy jak ogarnie sobie kogos lepszego do pary to naprawde moga cos zdziałać

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Brawo Rosjanie. Skończył się fart i out. Za dużo szczęścia byłoby jakby trzeci raz i ch rywale zagrali katastrofę. Tak jak najpierw Alvaro i potem Andre.

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Rudol to mojego kuzyna kolega z Iławy. Jakieś 6-7 lat temu jak u niego byłem to właśnie jego znajomi rozmawiali o nim że pojechał na jakieś ME juniorów. Nazywali go wtedy Rudolf i jak zaczął grać w seniorce to od razu przypomniałem o nim że to może być ten gość i faktycznie kuzyn potwierdził

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Brawo Rosjanie. Skończył się fart i out. Za dużo szczęścia byłoby jakby trzeci raz i ch rywale zagrali katastrofę. Tak jak najpierw Alvaro i potem Andre.
Ciekawe ile czasu potrwa fart Ruskich. Rozumiem że można stawiać przeciwko Polakom ale pisać że mają farta? Przecież grają cały czas na turniejach najwyższej rangi więc jakiś poziom muszą reprezentować. No ale cóż jak się wcześniej przeciwko nim stawiało i umoczyło to nic dziwnego że takie rzeczy się pisze

Otrzymane punkty reputacji: +9
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
W temacie pojawił się bet dnia według mnie, a na pewno mocne value.

Liga chińska, godzina 13:35
Jiangsu Sunig - Shanghai SIPG - under 2,5
Kurs - 2.20

Jeśli zdąże, to do działu wrzucę krótką analizę
✅ Bety dnia nie dość, że wchodzą to jeszcze bez sraczki :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom